Jeg orker ikke

Jeg våkner brått av at klokka ringer kl 05.45.

Jeg la meg tidlig i går, men er fortsatt trøtt.

Det er mørkt, og det føles som det er midt på natten

Øynene vil helst holde seg lukket og kroppen ligge helt stille. Har jeg blitt litt syk? Har jeg bittelitt vondt noen plass?

Egentlig ikke…

Jeg har bestemt meg for å stå opp tidligere denne uka for å få gjort alt jeg skal. Jeg har satt meg store mål både med jobb og trening som jeg SKAL nå. Det betyr at jeg må opp tidlig for å få unna alt. Jeg må skrive, jeg må jobbe, jeg må trene. Jeg vil være med familien. Jeg vil ha tid.

Men så våkner jeg altså opp… Og hører en ynkelig, stakkarslig stemme si

Jeg orker ikke… 

Jeg orker ikke?! Hva faen er det?

Vil du ikke nå målene dine? DU har klart det hver jævla dag siden forrige mandag. Også skal du la noen trøtte øyne stå i veien? Du har stått på og jobba så hardt for at du nå skal gi deg?

Også treningen da!

Orker du ikke røre deg? Vil du ikke holde formen ved like? Vil du ikke pushe deg selv mer?

Du orker ikke stå på MØLLA å kjenne pulsen jobbe hardere og hardere?

Du vil ikke høre sangen som gir deg lyst til å gi på litt ekstra de siste 10 sekundene når du står der med syre i armene.

Du vil ikke kjenne mestring når kroppen din nok engang klarer og hoppe høyt eller løfte mer?

DU ORKER IKKE?!

DU VIL IKKE smile rått fordi du nok engang vant over deg selv?!

Jasså…

Så du sier det?!

DU ORKER IKKE?
Det er det dummeste jeg har hørt!

Skjerp deg!
Be hodet ditt ta seg en bolle, stå opp, få på deg klær og gjør jobben! Du har bestemt deg for å fortsette og aldri gi deg nå! Gjør det!

Fra meg, til meg. Som en reminder på hvor sinnsykt digg det føles når det er i gang! U CAN DO THIS!

Annonselenker:  Jeg har sikla på nye treningssko en stund nå, men det ser jaggu ut som jeg må fortsette med denne «vindusshoppingen» på nett en stund til. Her ser dere noen av mine favoritter så langt.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

 1. Hilde Skjennum

  Hei. Må bare si at jeg har brukt bloggen din som «informasjonstasjon» det siste halve året. Har fått dato for brystreduksjon i dag og tusen tanker går rundt i hodet mitt. Tenkte jeg kunne prøve og stille deg et av spørsmålene som flyr der inne…. Hvor lang tid etter operasjonen gikk det før du kunne kjøre bil? Også, tusen takk for en ærlig og herlig blogg. Ha en fin dag.

  1. bedremeg

   Hei Hilde! Gratulerer med dato for brystreduksjon! Det bli nok utrolig bra!
   Når det kommer til bilkjøring, så husker jeg ikke akkurat det. Jeg hadde ikke bil på det tidspunktet, så det var ikke noe som var aktuelt på en stund uansett. Når det er sagt, så er jo dette også veldig individuelt. Jeg kom meg relativt fort, men fikk betennelse i det ene arret, noe som gjorde at det tok lang tid før det grodde skikkelig. Vær flink med å rense og sjekke sår, så går nok dette strålende! Ta vare på deg selv. Klem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *