Til ettertanke

Dagen etter dagen.

Og jeg kjenner det var litt tøffere å stå opp så tidlig i dag.

Men jeg klarte det, og jeg sitter her. Stolt og utrolig glad etter alle meldinger jeg fikk i går. Det å ha bursdag når man har bikka 35 er kanskje ikke det samme som når man var 10. Men herregud så fint det er likevel! Så utrolig mange fine ord og tanker som kom over mobilen. Jeg er helt satt ut.

For noen dager siden skrev jeg et innlegg om usikkerheten. Les innlegget her.

Usikkerheten som presser seg igjennom uansett hva jeg gjør. Uansett hvordan jeg gjør det eller hvor godt jeg gjør det. Den sniker seg innpå og fester seg som et lim til kroppen. Et lim jeg må fjerne, lag for lag.

Men de siste dagene har gjort noe med meg. Jeg har sett hva jeg har fått til, jeg har bestemt meg for å komme meg videre og innse hvor mye jeg betyr for flere der ute.

Jeg har fått mange oppvekkere, tanker fra dere lesere, meldinger og ord fra venner som minner meg om hva jeg har fått til, hva jeg jobber med som kommer til å gi meg så mange muligheter. Meldinger fra gamle kjente om hvor flink jeg er og hvor stolt de er av meg.

Jeg blir så rørt!

Og jeg må få det ned. På papiret. Eller her inne.

Limet begynner sakte men sikkert å forsvinne, litt etter litt.

Jeg må si det til meg selv, igjen og igjen.

For å forstå. For å innse at det er meg de snakker til. At det er jeg som har gjort denne forandringen for noen.

I går fikk jeg en melding fra en av mine medlemmer i sprekere hjemme som gikk dypt. På en veldig positiv måte.

Jeg var på vei til butikken når jeg åpnet mobilen og leste denne meldingen. Jeg måtte virkelig konsentrere meg for å ikke begynne å hylgrine midt i veien.

Jeg har spurt Kristine om å få lov til å dele denne, fordi slike tilbakemeldinger er gull verdt.

Jeg brukte litt tid på å samle meg etter jeg fikk denne meldingen, men når jeg klarte det satt jeg igjen med et smil fra øre til øre.

Denne blir lagret på telefonen og i hodet for at jeg skal kunne se den igjen og igjen, og minne meg om at jeg gjør mye bra for mange mennesker.

Tusen takk Kristine for denne tilbakemeldingen! Og tusen takk til alle dere som sender meg meldinger, snapper og kommentarer. Dere hjelper meg og fjerne limet lag for lag. Dere gjør meg virkelig til et bedre meg ved å støtte meg på den måten dere gjør.

Ha en nydelig tirsdag!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Publisert i MEG

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *