Ikke en helt vanlig mandag

Klokken er 06 i det jeg setter meg foran skjermen i dag. Litt i overkant trøtt og midt i min andre kaffekopp.

Ute hører jeg vinden og regnet jobbe på mens trærne danser og veien glinser fra alle lysene i nabolaget.

Selv om det er skikkelig høstmandag og litt mørk start på uka, føler jeg meg heldig. Vanvittig heldig. Mini er hjemme igjen og jeg har en fantastisk kjæreste å våkne med. Det gjør det så mye enklere å komme seg opp av senga.

For noen er det en helt vanlig mandag, for meg er 8 Oktober dagen jeg for 36 år siden ble født. Bursdagen min.

Bortsett fra det er dagen ganske så vanlig. Eneste forskjellen er at jeg denne uka har bestemt meg for å gjøre noe litt annerledes.

Uka med høstferie er over, og selv om jeg ikke sov lenge om dagene da heller blir det en endring på morgenrutinene denne uka. Mini er som sagt hjemme igjen og trenger tid med mammaen sin. Noe som gjør at jeg får mindre tid til å fokusere på jobb og de tingene jeg brukte mye tid på når han var borte.

Men jeg må fortsatt jobbe, og når storesøster kommer i morgen, vil det gå mye tid der også.

Så hva kan jeg gjøre da, for å få mer ut av dagen?

Jo, fortsette som i dag.

Stå opp en til to timer tidligere.

Jeg har et mål om å være oppe av senga før kl 06. Jeg skal ha kaffe i koppen og klær på kroppen før klokka på mobilen har slått det magiske tallet.  Da vet jeg at jeg har gjort unna mye jobb allerede når barna står opp og er klare for en ny dag.

Dette har jeg prøvd før, men da under litt andre omstendigheter. Jeg satte meg for høye mål for uka og knakk fort sammen og klarte ikke gjennomføre. Det må jeg få til denne gangen. Målene er der, og de skal nåes. Men jeg har lært meg å sette dem ned et hakk slik at de blir realistiske.

Får du ikke nok ut av dagen, eller mangler du tid til å trene. Se for deg hva du kunne fått gjort hvis du står opp en time tidligere enn du pleier. Det kan gjøre utrolig mye for deg!

Tar du utfordringen sammen med meg denne uka?

Ha en nydelig dag!

Klem Hilde

Legg meg gjerne til på snapchat for å få med deg reisen: bedremeg

Bedremeg på facebook og instagram


2 kommentarer

  1. Gratulerer så mye med dagen<3

    1. bedremeg

      Tusen takk Karina!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *