Grønn omelett

Egg er noe som står høyt på lista over hva jeg gjerne spiser. Både til forkost, lunsj, middag og kvelds.

De kan være kokt, stekt, wrappet eller som her. Lagd som omelett.

Når jeg lager omelett blir den sjekden lik, eller fulgt av en eller annen oppskrit. Jeg bare tar det jeg har og slenger det sammen. Det funker som regel veldig bra. Men jeg vet også at kreativiteten kan være lite tilstedeværende innimellom, og vil derfor dele noen slike enkle oppskrifter med dere.

Til denne omeletten som er litt ekstra grønn, trenger du følgende til 2 personer:

  • 4-5 egg
  • 2 ss melk
  • salt og pepper
  • 1,5 ss revet ost
  • olje
  • grønnkål
  • 5 stk champignon
  • grønn paprika
  • vårløk
  • kokt skinke

Jeg starter med å steke sopp og paprika i litt olje. Har deretter i grønnkål og vårløk og varmer dette lett sammen. Jeg pleier å kjøpe poser med grønnkål på kiwi. Disse er ferdig kutta og vasket. Helt genialt og gjør det hele mye mer lettvindt!

Bland sammen egg, melk, ost + salt og pepper.

Fjern grønnsakene fra panna og ha i eggblandingen.

Når omeletten nærmer seg gjennomstekt heller du over skinke (jeg pleier å bruke en skive pr egg). La det stå et par minutter under lokk. Viktig å sørge for at ikke omeletten står for lenge og blir tørr.

Krydre gjerne med det du liker av smaker! Dette kan du ha både til frokost, lunsj, middag og kvelds.

Ha en nydelig dag og sjekk gjerne ut kategorien oppskrifter for flere tips til hva du kan lage fremover.

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *