Jeg starter med dette

For  litt over et år siden ga jeg opp.

Jeg feiget ut og turte ikke satse mer. Jeg trodde jeg hadde feilet og mistet nok engang troen på meg selv. Jeg var så nærme. Men så ga jeg meg, nok en gang.

Jeg kom til et punkt i livet hvor alt raste sammen. Jeg var usikker på om jeg noen gang ville klare å stable meg opp igjen helt alene. Det var vanskelig å komme seg gjennom dagene, og enda vanskeligere å være så alene i alt.

Men nå har det altså gått over et år. Jeg har innsett mye. Blant annet at jeg overhode ikke står alene. Jeg har innsett at jeg er vanvittig sterk på så mange områder men har holdt tilbake på noe av det viktigste.

Jeg er så møkka lei av å ikke ha troen på at jeg kan klare. At ikke jeg kan få til noe stort. Jeg er så lei av å feige ut gang på gang. Det er ikke lenger definisjonen på hvem jeg er. Og det skal jeg sørge for å vise for min største kritiker.

MEG SELV

Jeg skal ikke presse meg, jeg skal ikke ha et krav om å prestere så forbanna mye hver eneste dag. Men jeg skal gjennomføre. Jeg skal nå hvert eneste mål jeg setter meg, og jeg skal aldri gi opp. Ikke denne gangen.

Jeg starter med denne bloggen. Jeg starter med å fortsette der jeg sluttet for et år siden. Selv om jeg har skrevet litt nå og da, har det vært vanskelig å få det til. Men jeg skal finne tilbake ordene. Alle de tingene som kommer i hodet mitt som jeg så gjerne ønsker å få ned. Jeg skal skrive igjen. Og jeg skal vise for meg selv, at jeg er god. Jeg skal få fart på tastaturet og sette ord på tanker og følelser som jeg gjorde før, og vettu hva?! Jeg gleder meg masse, for dette kan jeg!

Jeg har hatt så vanvittig mange ideer, overskrifter og innlegg som har bygd seg opp inni meg. Ting jeg så gjerne har villet delt med dere, men jeg har rett og slett ikke klart å satt meg ned foran pcn for å skrive.

Jeg har ikke noen direkte svar på hvorfor, men som jeg sier øverst her… Så ga jeg litt opp. Jeg feiget ut og mistet troen på meg selv.

Det har vist seg gang på gang at jeg ikke er en quitter. Og nå må jeg jaggu vise for meg selv at også jeg kan lykkes med mine prosjekter og mine ting i livet. Jeg setter fult fokus på meg og mine nå fremover. Noen tøffe valg må tas, noen ting må nedprioriteres. Men nå må jeg få livet mitt på plass.

Jeg SKAL lykkes!

Håper du vil henge med ♥

Stor klem Hilde

Følg meg gjerne på snapchat: bedremeg

Bedremeg på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *