Skal jeg lande snart?

I dag sitter jeg med tårer i øynene og verdens beste følelse.

Det er ikke første dagen etter helga jeg gjør det, og neppe den siste heller. Jeg er så stolt, rørt og takknemlig for denne opplevelsen!

Jeg har tenkt på det flere ganger, men aldri tatt det steget og meldt meg på.

I fjor var det kk-mila som sto i fokus, når jeg omsider skulle løpe min første mil, men i år tok jeg skrittet hakket opp ved å kutte bort litt av distansen men legge til 20 hinder og 11 andre deltakere til et lag på 12.

Tidlig i sommer ble jeg oppringt av X-run Norge som ville ha meg som ambassadør for løpet i Oslo.

Når jeg hørte om konseptet og hvordan løpet skulle foregå, tenkte jeg med en gang YES! Dette passer perfekt for det jeg står for og hva jeg ønsker å formidle.

X-run er nemlig overkommelig for alle som ønsker å prøve seg på hinderløp. Her er det sånn at alle kan hjelpe alle over samtlige hinder. Man kan løfte og støtte hverandre der det måtte trengs. Man kan sitte på skuldre, bære og dra alt man måtte ønske.

Vi fikk høre at 4 av 12 måtte i mål. Men selvfølgelig bestemte vi oss for at alle 12 skulle krysse mållinja!

Jeg sitter nok engang og ser gjennom bildene. Og igjen blir jeg rørt til tårer av denne fantastiske gjengen.

For et team! For en energi!

Målet var at alle skulle ha det sinnsykt gøy, fullføre og kjenne på mestring. Og når jeg ser disse bildene, vet jeg at målet ble nådd med GLANS!

Bildene er lånt fra x-run

Jeg er så vanvittig stolt over dette nydelige teamet med mennesker! Hver og en har bidratt til at alle fikk en god opplevelse. Tusen takk folkens! Og ikke minst takk til X-run Norge som ville ha oss med som ambassadør-team!

Jeg sitter å lurer på om jeg snart skal lande etter denne flotte opplevelsen, men jeg er litt usikker på om det egentlig er meningen? Jeg skal i hvert fall leve lenge på det, og ta med meg hver eneste lille bit av erfaring det har gitt meg. Dette skal jeg definitivt gjøre igjen!

Og kanskje du også blir med neste år?

Bor du i Stavangerområdet er det fortsatt mulighet å bli med på løpet som går der 22 september! Klikk her for å sjekke det ut, og melde deg på.

Ha en nydelig dag!

Klem Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *