Kjærligheten kan overraske… 

Det var mange som sa til meg at jeg måtte slutte å lete.

«Bare stopp. Ikke stress. Da kommer det til å skje»

Det har stått stilt på bloggen og det er faktisk 17 dager siden sist jeg skrev noe som helst (Ja, jeg teller…)

Men det er jo selvfølgelig ikke uten grunn.

Noen ganger skjer det ting i livet som gjør at jeg mister litt fokus. Jeg faller litt ut av hverdagen men tenker at jeg lett henter meg inn igjen. Det kan i noen sammenhenger være både uheldig og dumt, men i dette tilfellet vil jeg klassifisere det som verdens beste grunn til å ta en liten «bloggepause»

For noen uker siden hadde jeg egentlig bestemt meg for å gi litt opp. Slette samtlige datingapper (de to jeg hadde), og leve i troa på at det var noe sant i det som ble sagt. Kanskje han plutselig ville komme ruslende forbi døra mi en dag hvis jeg sluttet å lete?!

Vel.. det var vel kanskje ikke helt sånn det skjedde.

Men ja… Utrolig nok,

Så har jeg møtt han.

Og jeg digger hvert eneste sekund.

Men som den personen jeg er, har jeg vært redd for å si det høyt.

Redd, fordi jeg har blitt veldig forelsket og lykkelig. Redd fordi jeg i starten ble skremt av følelser og tanker rundt det å falle så hardt for noen. Redd for å bli slått i bakken av skuffelser og redd for å miste en som jeg allerede har blitt så glad i.

Jeg har snakket med flere som har sagt jeg må være forsiktig. Ikke fordi de ikke vil at jeg skal ha det bra, men fordi de vet hvor hardt jeg tar det hvis det går feil vei.

Men akkurat nå, kan jeg ikke tenke sånn. Jeg må se det vi har og hvor utrolig bra det er. Jeg vil leve i det, og nyte hvert øyeblikk.

Noen mener kanskje jeg burde holde det for meg selv en stund til, men hvorfor skal jeg ikke fortelle om han som er så viktig i livet mitt? Hvorfor skal jeg ikke kunne si noe om han som får meg til å smile enda bredere hver eneste dag?!

Jeg er ikke redd for følelsene lengre, og jeg vil heller ikke skjule at jeg har funnet han som får hjertet mitt til å dunke superfort hver gang jeg ser han. Han med det mest sjarmerende smilet og den herligste personligheten.

Han som får meg til å føle at det å være meg er bra, og som støtter meg i alt jeg gjør. Han som har minst like store tanker om fremtiden som det jeg har og som ser muligheter i alt.

Nei, han skal være en naturlig del av hverdagen min fremover, så da er det viktig for meg å fortelle det her også.

Jeg sier det som han sa til meg for noen uker siden. Kjærligheten kan overraske…

Jeg er ikke singel lengre, og jeg har det helt fantastisk!

Klem Hilde, aka superfjortisen.

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


2 kommentarer

  1. artig lese , glad p dine vegne 😀

  2. Så hyggelig å høre og så fortjentVeldig glad på dine vegne. Nyt kjærligheten❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *