Hvor tøff er du egentlig?!

Solen skinner utenfor vinduet, klokken nærmer seg 07, og jeg er så klar for det dagen i dag har å by på! Etter kaffe og jobb fra kl 05, skal mini snart leveres på sfo og jeg er klar for dagens treningsøkt!

Men først måtte jeg innom her og fortelle dere noe. Gi dere noe.

Her kommer nemlig tidenes utfordring og gladmelding. Din mulighet til å skinne nå etter feriens utskeielser!

Det er på tide at du manner/kvinner deg opp og vise hvor tøff du egentlig er.

For vettu hva? Jeg tror du er ganske så mye tøffere enn du selv tror. Og nå har du muligheten og sette et nytt mål du kan nå allerede 25. august.

Da skal jeg nemlig stille med et lag i X-RUN Oslo.

Jeg har noen påmeldte i laget, men søker flere sjeler som vil kjenne på mestring og godfølelsen ved å bli med på hinderløp! Og ja. Jeg trenger både menn og kvinner her. Enten du er i god form eller ikke fult så god form. Stor eller liten, lang eller kort. Uansett hvem du er og hvordan bakgrunn du har, skal jeg vise at x-run er noe for alle.

Vi jobber i team, og hjelper hverandre gjennom alle hindere. Løypa er 6-8 km lang, og vi er der for å fullføre. Som de sier… There’s no I in team! Og den skal vi jaggu stå for. Ikke vær redd for at du ikke klarer det. For det kommer du til å gjøre, no matter what!

Sjekk ut X-run.no men ikke la deg skremme av hindrene. La deg heller motivere og gled deg til du fullfører! For det kommer du til å gjøre hvis du blir endel av team bedremeg.

Det første du må gjøre er å sende meg en mail til bedremegpt@gmail.com for å være endel av teamet. Deretter får du all info du trenger med koder osv for å melde deg på løpet. Du får selvfølgelig bra pris når du melder deg på og t-shirt med på kjøpet.

Dette er mitt første hinderløp, og jeg må si jeg gleder meg virkelig til å være endel av et så flott arrangement!

Ta utfordringen. Føl mestring og meld deg på!

Ha en nydelig dag.

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *