Sommeren du aldri glemmer

Siste dagen i juli og andre dagen i hverdagen for mange dere ute.

Fellesferien er over, men fortsatt er det noen fine feriedager igjen for flere av dere.

Klarer du å nyte? Klarer du virkelig å sitte der uten dårlig samvittighet for at du koser deg litt ekstra i varmen?

Hvis ja, klapp på skulderen! Hvis ikke vil jeg du skal tenke deg godt om.

Sommeren er tid for ferie. Tid for å trekke seg litt unna hverdagen. Tid for å nyte hvert sekund sammen med venner og familie eller kun deg selv. Hva du gjør for å kose deg ekstra kan være så mangt. Noen reiser langt avsted for å oppleve andre kulturer, mens andre bruker tiden på hytta. Uansett hvor du er. I Hellas,hjemme eller på fjellet så er det like fullstendig lov å ta litt andre valg enn du gjør i hverdagen.

Og det uten dårlig samvittighet! 

Okei, så kanskje du får i deg mye vin, potetgull, godteri og mat. Greit, så kanskje det er utskeielser hver eneste kveld. Men hvorfor skal det ikke være lov å sitte på terrassen sammen med gode venner og ta et glass vin,  brus eller hva det måtte være? Nyte de sene sommerkveldene. Le og få enda flere gode vennskap.

Det er en tid for alt. Og høsten kommer, tro meg. Da har du nok av tid til å «hente deg inn» Du har nok av tid til å ta løpeturer, styrketrening, spise sunt og holde deg til vinglasset kun på lørdager.

Så vær så snill. Ikke ha dårlig samvittighet i sommer. Trekk deg litt unna hverdagen. Sov lenge hvis du har muligheten. Sitt oppe på kveldene, alene eller sammen med venner. Spis is i massevis og pizza på stranden. Slapp av og nyt! La det bli den sommeren du aldri glemmer!

Ha en nydelig dag!

Klem Hilde ♥

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *