Alt dette på 3 timer?!

Okei.. Det er igang.

Dag 1 av 7.

Det er tydelig at jeg ikke er helt klar over hva jeg egentlig har sagt ja til, for det dukker stadig opp nye ting vi skal gjøre denne uka. Men, jeg tar det som en utfordring og er klar for å døgne når fredagen kommer! For ja. Da skal vi døgne. Da skal vi være våken (jeg sier vi, siden jeg gjør dette sammen med Anne-Brith som motivator og støttespiller) fra kl 05.00 om morgenen på fredag til kvelden på lørdag. Yey!

Nå høres det kanskje ut som det verste med denne uka er å stå opp tidlig, men det er jo faktisk det hele uka starter med! Og når du ikke får mer enn 3 timer søvn fordi du bruker natten på å spekulere i hva som skal skje den neste uka, og ikke minst tenke på hva i pokker du skal gjøre om du ikke får sove snart, ja daaaa.. blir den første dagen litt tøff.

Men! Jeg kom meg opp kl 05.00!

Ved siden av meg lå mini, som hadde kravlet opp i sengen min et sted mellom 3 og 4. Han enset ikke et lite snev av at klokka ringte en gang. Jeg derimot, spratt utrolig nok opp etter å ha gjort dagens første oppgave.

I går byttet jeg ringelyd på alarmen. Dette for å starte en ny vane. En vane med å slutte å slumre hver bidige morgen. Snu om på tankene, gjøre det å stå opp til en fin greie istedenfor et smertehelvete som det til tider kan være når du må opp etter lite søvn.

Når jeg skrudde av alarmen stilte jeg meg spørsmålet.

Hva gleder du deg mest til i dag? 

En positiv tanke med et positivt svar. Dette hjalp meg opp.

Jeg var selvfølgelig trøtt, men hadde gledet meg til alle de tingene jeg kunne få gjort før mini sto opp. Jeg gleder meg spesielt til å ha tid til å sette meg ned sammen med han å spise frokost. Det er noe vi sjelden har gjort midt i uka det siste året.

Jeg satte på en vask, lagde meg kaffe og drakk den mens jeg leste litt nyheter og tok en brief på hvordan dagen skulle bli sammen med Anne-Brith. Hoppet i dusjen, fikset håret og lagde meg frokost og en kaffekopp nr 2. Jeg kokte pasta og lagde en ekstra digg lunsjbox til mini. Deretter hengte jeg opp vasken, satte på en ny, tok ut av oppvaskmaskinen, sminket meg og pakket sekken til sfo. Vekte mini, lagde frokost til han og satt meg ned ved bordet og snakket om uka og hvordan hverdagen vår skulle bli fremover. Klokka var nå 07.45. Kl 08 var vi ferdige ved bordet og mini fikk litt tid før jeg kjørte han på sfo.

Jeg ble helt overveldet når jeg skjønte hvor ufattelig mye jeg hadde fått gjort på 3 timer! Følte meg rett og slett litt som en slags powermom!

SÅ det å stå opp kl 05 er absolutt ikke så ille som noen kanskje tror. Okei, jeg har vært litt trøtt og tatt de påkrevde pausene ila dagen. Men jeg har fått trent, jeg har shina i hus, jeg har jobbet, jeg har lunsjet, vasket tilsammen 4 maskiner med klær… Altså! Jeg er rå! Den dagen her er rå!

Nå skal jeg jobbe litt med mine vaner og uvaner. Det er nemlig temaet vi jobber med i dag. Kartlegging av vaner. Kan jeg kanskje få enda flere gode vaner hvis jeg jobber litt mer med meg selv og min tankegang?

Jeg gleder meg til fortsettelsen! ….Og gruer litt til fredag.

Den som gir seg er en dritt!

Ha en nydelig kveld!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *