Nå bryter helvete løs

Ferien er over og den såkalte hverdagen er tilbake.

Hverdagen.

Den er kanskje ikke så lik for alle, og for meg er den nok ganske annerledes enn for mange av dere. Jeg har ikke en 8-16 jobb og kan styre dagen min ganske fritt.

Men det skal jeg si deg, det er ikke alltid bare bare. I hvert fall ikke når du skal «starte på igjen» etter ferien.

Jeg har blitt skikkelig slækk og giddesløs i ferien, og har rett og slett vært litt usikker på hvordan jeg skal komme meg ut av ferie-dvalen. Hvordan jeg skal finne frem motivasjonen til å sette meg ned og virkelig jobbe. For det må jeg nå. JOBBE SOM F!

Heldigvis har jeg min kjære coach Peter som skal hjelpe meg slik at jeg kan fortsette der jeg slapp. Gå rette veien mot en bedre fremtid ved å være den beste versjonen av meg selv. Slutte å tenke unødvendige tanker og virkelig gutse på og ha troa på meg selv.

Og som om ikke det var nok fikk jeg i dag en telefon fra kusina mi Anne-Brith som ville gi meg en av de største utfordringene jeg har fått på lenge.

Hilde. Vi skal gjøre en ting sammen denne uka! Du skal være med på helvetesuka!

Altså. Okei?! Ja, jeg har jo hørt om det før, og jeg vet jo litt hva det innebærer. Bl.a at man må stå opp i (det jeg kaller) umenneskelig tid, og legge seg tidlig. Man sjal jobbe, trene og spise sunt.

Først tenkte jeg helt ærlig. Seriøst. Nei. Huff, ikke nå!

Men Anne-Brith gir seg jo ikke akkurat så lett. Hun er også en av mine store motivasjoner på så mange måter. Vi er kanskje ikke enige i alt hele tiden, men fy sørn den dama er dyktig!

-Hvis du ikke blir med på det her Hilde, da er du en skikkelig pingle

-Pingle?! 

-Ja! PINGLE!! Helt seriøst. 

Jeg var kanskje ikke helt i det entusiastiske hjørnet som hun hadde håpet på og sa jeg skulle tenke på det.

Jeg ringer deg i kveld med et svar!

Rett etter jeg hadde lagt på begynte tankene å surre. Okei. Hva er problemet? Jeg klarer da vel dette som alt annet jeg har klart! So what om jeg ikke kan se på tv. Det finnes vel andre ting i verden enn TV iløpet av disse 7 dagene! Jeg kan fokusere, jobbe, sette strategier, finne ut hvor jeg vil. Det er DET jeg bør gjøre!

Det tok nøyaktig 10 min før hodet mitt var snudd opp ned og jeg sendte en melding.

IM IN!

Her er reglene for Helvetesuka:

 • Starter tirsdag kl 05.00 avsluttes mandag kl 22.00
 • Opp kl 05.00 hver morgen
 • Vær i seng kl 22.00 hver kveld
 • Vær ekstremt hardtarbeidende, fokusert, bevisst og pliktoppfyllende hele uka
 • Vær dedikert i forhold til planen
 • Vær bevisst på ditt fokus og modus til enhver tid
 • Vær bevisst på dine ulike roller i løpet av et døgn og vær på ditt beste i den rollen der og da
 • Du skal være blid positiv og løsningsorientert hele tiden
 • Du skal være handlekraftig og proaktiv
 • Pauser med bevisst,kvalitativ hvile er påbudt
 • Alle henvendelser av privat karakter må besvares på kveldstid
 • Forbudt med sosiale medier i arbeidstiden
 • Tren minst en gang hver dag (helst om morgenen)
 • Du skal utelukkende spise sunt hele uka
 • Ingen TV

Sååå… ja. Denne uka blir tøff. Ingen tvil om det. Men når det jeg reagerer kraftigst på er at jeg ikke får se på tv, da tenker jeg at dette absolutt trengs! Jeg trenger struktur i hverdagen og jeg vil vise for meg selv at jeg klarer dette!

SÅ i mårra tidlig kl 05.00 bryter «helvete» løs og denne uka kan starte.

Følg meg gjerne på snap for å se hvordan det går!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *