Dette blir vanvittig spennende!

Nå er altså uka igang, og jeg er sååå vanvittig klar for alt det den har å by på.

Etter en samtale med coachen min i går kveld, innså jeg hvor mye spennende som skjer om dagen, og at det faktisk bare er jeg som kan sette grenser for hva jeg vil gjøre med hverdagen min!

Jeg kan sitte hjemme og tro at ting skjer av seg selv (noe det aldri gjør), eller jeg kan gå ut å lage meg en fremtid.

Jeg starter uka med å dra til Oslo for å spille inn OverLivet sammen med Janne, og etterpå skal jeg altså rett bort til Tatovør Hilde-Sofie på Notorious Ink for å få konsultasjon på min første tatovering.

Herregud som jeg gleder meg! Tenk at jeg endelig skal få den tatoveringen jeg har ønsket meg i sååå mange år! Og tenk at den får så mye betydning!

Jeg har ikke sagt så mye om hva jeg skal ha og hvor jeg skal ha det enda, men jeg lover å fortelle mer! Ideene har hagla i hodet mitt hele helga så nå har jeg virkelig troa på at dette blir vanvittig bra. Jeg er utrolig spent på hvordan den ender opp!

Håper dere alle får en nydelig mandag! Lag deg den dagen du VIL ha! Lag den den uka du VIL ha!

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *