Ikke gråt søster

I går ble det litt mer drama hjemme hos oss enn hverken jeg eller ungene var klar for. Men slike ting kan jo skje, så da måttet vi bare løse det på beste måte. Jeg kjente litt på at det var ekstra hardt å være alene med de små akkurat da.

Vi hadde akkurat tatt pizzaen ut av stekeovnen og skulle til å sette på film da tolvåringen kom hylende ut fra soverommet. Hun skulle bare ta en telefon til pappa før vi spiste.

Jeg fikk jo akutt panikk, da jeg sjelden hører henne gråte og hyle på den måten.

Mamma!! Det er noe galt med Melis, ropte hun mens tårene rant. Melis er dverghamsteren vår som vi alle har blitt så utrolig glad i ♥

Hun viste meg at det hadde skjedd noe med foten hennes og at hun haltet veldig når hun gikk.

Panikken min kom jo ikke mindre når jeg så at dette stakkars dyret faktisk hadde store problemer med venstre bakbein!

Jeg konfererte med noen venninner og kom frem til at jeg skulle ringe til dyrlegevakta. Det viste seg at å komme dit selvfølgelig kostet et helt månedsbudjsett på mat.

Vi fikk beskjed om at så lenge hun spiste og ikke viste tydelige tegn til smerte, så var det greit å bare se det an. Heldigvis ville hun ha både mat og kos, så det så ut som det gikk greit.

Tanken på at jenta mi skulle måtte miste det kjæreste hun eier er jo helt forferdelig. Kanskje ekstra fælt nå som det er mye tanker rundt flytting og hvordan det skal bli å dra fra alt. Melis skal jo bli med på flyttelasset, noe som jeg tror vil gjøre det hele litt lettere i en overgangsfase.

Så nå krysser vi fingrene for at det ikke er et brudd og at hun fortsetter å være den selskapssyke ostespisende fine lille skapningen hun har vært nå i snart et år.

Men når storesøster blir lei seg, blir også mini veldig påvirket av situasjonen. Han ble helt i fra seg over at hun gråt, og viste ikke sin arme råd.

Han hadde ikke ord, men fant fram den fine lille boken sin og skreiv en lapp isteden..

Han gikk bort til søsteren sin. Ga henne lappen sammen med en klem og sa, Ikke gråt søster ♥

Og hva skjedde da?

Joda.. DA begynte mammaen å grine!

Nå tar vi en dag om gangen, og håper at det bare er en liten forstuelse i det bittelille beinet.

Ha en fin lørdag alle sammen!

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Ååååååååå ❤❤❤❤❤❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *