Tenk at noen vil gjøre dette for meg!

Sent i går kveld tikket det inn en melding i inboxen på facebook pagen min.

Jeg pleier å svare alle som sender meg melding, men noen ganger kan det ta litt hvis jeg feks akkurat har lagt meg, står midt i middagen eller er med barna. Denne gangen måtte jeg bare gi et slags tegn på at meldingen var lest og at jeg ville svare så fort som mulig etterpå.

Jeg ble helt satt ut.

Jeg bestemte meg jo for en stund siden at bloggen min, og profilen min er et sted for åpenhet, ærlighet og ettertanke. Et sted hvor jeg får lov å fortelle min historie ved å dele min reise. Fra å være langt nede til å bygge meg opp igjen, bit for bit.

Fra å være et vinglende egg som ikke klarer annet enn å vippe fra side til side, til å nå være en murkloss som står SÅ stødig.

Det har vist seg å bety veldig mye for mange.

Som jeg nevnte i en av mine to livevideoer på facebook den siste uken har det vært vanskelig for meg å ta inn alle fine ord, meldinger, kommentarer og hjerter dere har sendt. Jeg har blitt veldig glad, men har ikke helt forstått at disse ordene var ment for meg. Jeg har ikke helt skjønt at dere som har sendt meg disse meldingene virkelig har ment hvert eneste ord. Og at JEG er den som sitter på andre siden og tar imot.

Før nå i det siste… Nå begynner jeg å forstå hvem jeg er og hva jeg skal gjøre for å holde meg her, som denne stødige murklossen full av energi.

Okei. NOK OM DET!

Nå må jeg fortelle dere om denne meldingen.

Hvis dere så den første av mine to videoer, kunne dere også høre meg fortelle om denne tatoveringen jeg ønsket meg. Jeg har drømt om å ha tatovering så lenge jeg kan huske, men har vært redd for å angre, fordi det ikke var nok symbolikk eller at det bare ville bli feil for meg.

Endelig fant jeg ut hva jeg ville ha, hvordan og hvorfor. Nå mangler jeg bare en god tatovør som ser mine ønsker og lager noe magisk som kan minne meg om den jobben jeg har gjort, igjen og igjen…

Du kan gjerne se videoen her hvis du ikke har sett den.

Meldingen var altså fra en av mine følgere og jeg har fått lov å dele den med dere:

Er det rart jeg ble satt ut?

Nå skal jeg altså få den tatoveringen jeg har drømt om. Og nå kommer den til å bety ENDA MER! Jeg vil bli minnet på at gjennom min styrke, hjelper jeg andre. Jeg vil se at jeg er en inspirasjon for andre og jeg vil alltid huske hvem JEG er og skal være.

Dette betyr vanvittig mye for meg, men jeg var litt i tvil om jeg egentlig kunne si ja til noe sånt. Men nå har jeg altså gjort det. Tusen tusen tusen tuuuuusen takk!!

Herregud jeg gleder meg!

Har allerede kontaktet en jeg tror kan være rett for jobben. Så nå venter jeg på time for konsultasjon. Gleder meg såå til å ta dere med på dette! Blir såå gøy!!

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *