En overraskelse til Lillebror

I helgen er de borte. Den ene hos pappa og den andre hos besteforeldrene.

Det er alltid veldig rart når barna er borte. De er jo her stortsett hele tiden, så det å våkne opp alene i dag morges var like spesielt som de andre gangene de har vært borte over flere dager.

Jeg skal fortsatt være to dager alene, og jeg skal nyte det. For ja, for noen er det kanskje feil, men det gjør jeg når jeg er alene.

Med en gang barna drar, så tenker jeg på alt det fine de gjør for hverandre. Hvor glad de er i hverandre og hvor mye de faktisk betyr for hverandre i hverdagen.

Kanskje tenker jeg litt ekstra på det nå, siden det bare er 20 dager til storesøster skal flytte.

Det kommer nok til å bli veldig vanskelig for minstemann i starten, men vi skal klare det.

Når de skulle reise denne gangen ville storesøster lage en overraskelse til lillebror. Hun elsker at han blir glad, og hun elsker å se han skikkelig overrasket. Det at hun tenker sånn, gjør meg virkelig rørt.

En liten ting, som betyr så mye.

Siden hun begynte å reise alene når hun var fem har jeg pleid å puttet små overraskelser til henne i sekken. Små pakker i aluminiumsfolie med godteri, kjeks eller andre ting jeg vet hun liker. Denne lille tingen har noen ganger vært det som har fått henne avgårde uten tårer. Det har nemlig ikke alltid vært like lett…

Så når lillebror denne gangen var litt lei seg av ulike årsaker mtp reisen, satt hun onsdags kveld og pakket inn små pakker til han, som hun la i sekken hans til reisen dagen etterpå.

Det var så utrolig fint å se hvordan hun reagerte når lillebror ble lei seg… Hvordan hun ville ta vare på han ved å gjøre de tingene hun har satt pris på selv når hun var mindre (og selvfølgelig nå også).

Når de våknet opp dagen etterpå var det litt mer glede rundt reisen, og kanskje størst fra hun som hadde lagd overraskelsen. Hun ville helst fortelle det med en gang, men sammen klarte vi å holde på hemmeligheten helt til de kom på flyet.

En liten overraskelse til Lillebror som syns det var litt ekstra vanskelig å fly denne gangen. Og en stk rørt mamma som ser en storesøster full av kjærlighet ♥

Ha en fin dag dere!

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *