Vil du teste mine treningsprogrammer helt gratis?

Okei, nå gjør jeg noe kjempestort!

Etter å ha jobbet med dette i noen måneder nå, ser jeg at dette virkelig slår an! Mange ønsker å komme igang, men syns det er vanskelig å starte med hjemmetrening helt alene. Jeg har også forståelse for at det kan være vanskelig å hive seg ut i noe man ikke vet hva er. Spesielt når man må betale for det.

Derfor har jeg bestemt meg for at de som vil, nå skal få prøve «sprekere hjemme» helt gratis i en uke.

Reklame: Treningstøy fra myactivestyle.no (rabattkode: bedremeg for 15% )

Du skal nå få se hvordan det funker, hvordan vi jobber og om det kan være noe for akkurat DEG!

Jeg oppretter nå en «prøvegruppe» hvor alle som vil kan søke om å bli medlem. Hva gruppa heter kommer jeg ikke til å fortelle her, men hvis du sender meg en søknad vil du få link til gruppa som starter opp førstkommende søndag.

Selvfølgelig MÅ du engasjere deg hvis du skal være med, det er derfor jeg skriver ordet søknad. Du må fortelle litt om hvorfor du trenger dette og hvilke forventninger du har til både deg selv og gruppa.

«Sprekere hjemme» Er et konsept jeg startet i august 2017. Det er en betalt gruppe på facebook hvor en gruppe mennesker får treningsprogammer som kan gjennomføres der man måtte ønske. Jeg jobber som personlig trener og mener at ALLE bør få en mulighet til å lære å ta bedre vare på seg selv både innvendig og utvendig. Derfor startet jeg dette konseptet hvor det ikke koster skjorta å komme over dørstokkmila, få motivasjon og faktisk komme seg i form.

Dette får du i 4 uker som medlem i sprekere hjemme:

  • 3 treningsprogrammer hver uke (disse legges ut på søndag)
  • Gratis kostholdsveiledning (frivillig, og dette gjelder ikke i prøveperioden)
  • Du får  bruke gruppa sammen med likesinnede, til å både gi og få motivasjon
  • Ekstra utfordringer hver uke, som feks BINGO (mange utfordringer i rutenett, hvor det er om å gjøre å klare alle ila uka)
  • Personlig trener som svarer på spørsmål og gir motivasjon og tips i hverdagen.

Prisen på dette er 500 kr, men nå får du altså prøve det ut i en uke helt gratis. 

Reklame: Treningstøy fra myactivestyle.no (rabattkode: bedremeg for 15% )

Kunne dette vært noe for deg? Send meg en mail på bedremegpt@gmail.com med litt info om deg selv og hvorfor du vil prøve dette ut.

Gleder meg til å høre fra deg!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *