Jeg kommer til å bli lei meg mamma.

Han har alltid sagt det. Siden den dagen han begynte å snakke. Den dagen han begynte å si sine første ord.

Det er så fint syns jeg, det er en bekreftelse i hverdagen. For han, for meg og for henne.

Søster ♥

Jeg blir ofte frustrert over ting de diskuterer og krangler over. Jeg tar meg selv kanskje litt for ofte i å sukke høyt når de setter igang med uenighetene sine. Det ender ofte i dårlig samvittighet. Spesielt når jeg ser de skvære opp og bli verdens beste venner. Verdens beste bror og søster.

I alle år har han sagt det

Søster ♥

Jammen mamma, hun er jo søsteren min. Akkurat sånn som du er mammaen min. Og ja, det stemmer jo det.

Jeg har aldri sagt at han må si noe annet, men at han velger helt selv. Jeg syns nemlig det er utrolig fint.

Selv om de krangler endel, så har de et spesielt bånd. Selv om det er nesten 6 år mellom dem og lillebror kanskje ikke forstår alt det storesøster prøver å fortelle, så er de verdens beste venner.

Og nå skal altså mini sin beste venn flytte.

Søster ♥

Det blir trist når søster blir borte mamma. Jeg kommer til å bli lei meg. 

Dette sa han til meg i går når vi gikk hjem i solen.

Og ja, jeg vet at det kommer til å bli rart for alle sammen. Vi må tilpasse oss en helt ny hverdag, uten storesøster i hus til daglig. Vi kan glede oss over de gangene vi kan besøke hverandre, de gangene vi skal feire nyttår, jul eller bursdag sammen. De gangene vi skal på ferie sammen og de gangene vi kan le sammen over telefon. Også har vi alle de fine minnene og bildene vi kan se tilbake på. Alle de morsomme tingene vi har gjort sammen!

Det blir rart å gå fra å være tre til å bli to, men vi kommer til å takle det fint.

Når vi hadde gått noen meter lengre og snakket litt mer om hvordan det kom til å bli når søster flytter, kom han plutselig på noe positivt.

Mamma! Nå kan jeg jo kanskje få lov å henge opp den store batman plakaten på rommet mitt igjen?

Jeg lo høyt uten at han helt skjønte hvorfor.

Det er så herlig at han også kan se de fine tingene i noe som ellers er litt vanskelig.

Nå skal vi ut å nyte den siste fridagen før hverdagen kommer tilbake. Mini gleder seg til å fortsette å øve på sykling!

Håper dere får en nydelig dag.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Ååh❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *