Ble det litt for mye nå?

Noen ganger blir jeg helt satt ut av meg selv. Sånn som i dag etter jeg hadde vært i Lillestrøm hos legen.

Det ble riktignok en veldig lang tur til byen, siden jeg måtte reise med bussen en hel time før jeg skulle være der. Livet med buss der altså!

Vandret litt i byen før jeg gikk bort til helsebygget i verdens mest irriterende skjørt som sklei lengre og lengre opp for hvert eneste skritt jeg tok. Hva er greia?! Hvorfor kan ikke skjørtet bare holde seg nede og ikke bli til et vandrende krympeskjørt?!

Jeg og mitt nye miniskjørt ventet på legen i over en time på venterommet før det ble min tur. Litt herlig ventetid på en solskinnsdag må man jo regne med.

En time senere var jeg ferdig og gikk bort til bussentralen som ligger rett ved siden av helsehuset. 10 minutter til bussen skulle gå, perfekt!

Jeg gikk inn på ruter appen og bestilte billett. Jeg kom inn på sentralen og så at bussen sto på plattform 6 allerede. Gikk inn i bussen og satte meg. Til min store frustrasjon hadde jeg glemt headset. Jeg liker IKKE å ta buss uten musikk eller podcast. Det er så mye lyder og støy, at jeg føler det mye mer beroligende og stenge ulyder ute og heller ta inn lyder som gir meg noe.

Men nei.. Ingen headset der altså.

Gravde meg ned i telefonen en stund før jeg så opp. FØKK! Hvor er det denne bussen skal?

Jeg tittet frem på skjermen, og joda.. Der sto det. Jeg hadde satt meg på feil buss. IGJEN!

Jeg er så vimsete i hodet om dagen at jeg ikke tenker lengre enn to meter foran meg til tider. Jeg hadde altså ikke gått på plattform 6, men 5. Og nei. Det er ikke første gangen det skjer. Er det mye i hodet mitt, så kan jeg tydeligvis gjøre slike feil.

Heldigvis gikk bussen riktig retning om ikke annet, så jeg kunne gå av på et busstopp ikke så alt for langt unna hjem, og heller bruke 10 min på å gå.

Men herregud, er det mulig å bli så vimsete da?! haha!

Nå skal jeg ut å sosialisere! Jeg elsker at jeg har fått sosiale venner her på Brånåsen ♥

Ha en nydelig fredag! Og husk å ha med dere hodet når dere går ut døra.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *