Dette blir jeg GLAD av!

Det er tidlig tirsdag morgen. Barna ligger fortsatt og sover.

Jeg har 10 minutter for meg selv før de står opp. Jeg tar en kopp kaffe og setter meg i sofaen.

Ute skinner solen og jeg har planer om å holde den med selskap om en liten time. Jeg skal starte dagen med løpetur i skogen i dag. Og ja, jeg gleder meg skikkelig til å løpe med solen i ansiktet!

Jeg har fått energien på plass etter noen uker med dårlig form og lite motivasjon.

Jeg elsker dager som dette. Sommeren har kommet allerede tidlig i mai, og det gjør virkelig noe med meg!

Før likte jeg ikke sommeren. Jeg hatet de varme dagene hvor jeg aldri hadde klær å gå med. Jeg følte meg utilpass og fæl. Ingen klær passet, og jeg valgte kun klær som dekket kroppen min mest mulig. Jeg gledet meg alltid til høsten.

Det er det slutt på! Nå blir jeg motivert og GLAD av varme dager! Fordi jeg føler meg BRA! Fordi jeg føler meg sprek og frisk!

Så nå skal jeg ta med meg den friske kroppen min UT i solen, og få en skikkelig god start på dagen!

Har du ikke startet løpesesongen? Eller, kanskje du ikke har tenkt å ha en løpesesong engang. Kom deg ut i solen og beveg deg uansett! Løp, gå, ta en treningsøkt ute! 🙂 Jeg skal gi deg noen øvelser senerer i dag som du lett kan gjøre ute i hagen.

Ha en nydelig tirsdag!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *