Jeg vinner over meg selv ved å ikke gi meg

De siste årene har jeg jobbet mye med selvbildet mitt.

Det er enda en god vei å gå, men jeg har gjort noen ting som gjør at jeg ser litt annerledes på meg selv. Eller, for å være helt ærlig… Så er det faktisk veldig stor forskjell. Jeg ser VELDIG annerledes på meg selv nå, enn jeg gjorde for noen år siden.

Jeg tror jeg vet mye av grunnen til at jeg har klart å endre det.

Det hele startet med at jeg kjente mestring med treningen. Ja, jeg sier det igjen. Det var den dagen jeg kom hjem fra trening jeg fikk den følelsen jeg ville kjenne  på igjen og igjen.

Siden den gang har det ballet på seg. Jeg har tatt avgjørelser for meg selv som jeg har stått i. Jeg har gjennomført ting jeg aldri før hadde trodd jeg skulle gjøre, og til det som har vært viktigst for meg disse årene, jeg har utfordret meg selv.

Jeg sier ofte at jeg elsker utfordringer. Jeg elsker å få dem, men mest av alt elsker jeg og gi dem til meg selv. Fordi det er kun jeg som vet hvor utfordrende de forskjellige tingene egentlig er.

Som for litt siden, når jeg booket meg inn på hotell helt alene en hel helg. Det er helt surrealistisk egentlig når jeg vet hvordan tankene har styrt meg tidligere. Men uansett, jeg gjorde det. Jeg bestemte meg for å gjøre noe gøy, booket inn på hotell, lagde avtaler og gjennomførte. Det som var vanskeligst for meg, var å spise frokost alene. Jeg skulle gjøre det. Om ikke begge dagene, så iallefall en. Det å gå inn i en frokostsal helt alene er ufattelig skummelt. Jeg får ikke angst eller noe sånt, men jeg bare unngår det. Det føles utrolig ubehagelig.

Jeg utfordret meg selv.

Jeg hoppet glatt over frokost på lørdag, men sto opp i riktig tid på søndag og gjennomførte.

Slike små ting… Steg for steg, utfordringer. Det er det som bygger meg opp. Ja, de er små, men det gjør ufattelig mye for meg når jeg ser at jeg mestrer det.

Utfordringer kommer ofte i hverdagen, men istedenfor å skyve de unna, velger jeg å stå i dem. Jeg velger å prøve meg. Jeg velger å gå et skritt lengre en jeg gjorde sist. Fordi jeg vet at den følelsen jeg får når jeg mestrer, er den som holder meg oppe.

Jeg skal gjøre mer ting jeg er redd for

Jeg skal utfordre meg mer. Oftere. Ikke fordi jeg mener at ALT absolutt må føles behagelig eller greit. Noen ting vil jo fremdeles være vanskelig, men da er det desto kulere å fullført. Da føler jeg meg enda sterkere og forberedt.

Jeg vinner over meg selv ved å ikke gi meg. Og det har jeg selvfølgelig aldri tenkt å gjøre.

Hva er du redd for? Utfordrer du deg selv i hverdagen? Hvis ikke. Prøv det… De små tingene, de små skrittene. DU kommer til å elske det når du gjennomfører!

Nå skal jeg inn til Oslo og gjøre noe jeg er litt redd for. Guess what?!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *