Aldri i livet om jeg skulle flytte lengre sør

Før jeg flyttet sørover så jeg på Oslo som et folksomt, masete og skitten sted med alt for mye mennesker. Jeg hadde null peiling, men jeg viste at byen var overhode ikke noe for meg. De eneste stedene jeg kunne navnet på var Oslo S og Karl Johan.

For å si det sånn. Jeg innser nå, hvor mye jeg har gått glipp av.

Jeg bodde i Mosjøen til 2008 før jeg deretter flyttet til Trondheim. Der skulle jeg bli. Aldri i livet om jeg skulle flytte lengre sør.  Og i hvert fall ikke i nærheten av Oslo!

Really…

Jeg har bodd her nede i 3 år nå, og jeg har virkelig funnet stedet jeg hører hjemme. Jeg trives så vanvittig godt og får ofte se steder jeg aldri før har sett og møte nye fantastiske mennesker. Jeg vet at jeg er ganske langt fra å ha sett hvor mye Oslo faktisk har å by på, men jeg vet det er mye der ute!

Jeg vet også at livet vil falle på plass for meg . Selv om det har vært noen tøffe år, så blir det min tur etterhvert. Og det startet med at jeg flyttet nedover hit.

Det jeg var vitne til i dag, var rett og slett som å besøke en helt annen verden. Eller.. okei da, et annet land i alle fall.

Jeg satt på kontoret og spilte inn en liten snutt til ukas OverLivet episode og så ut mot bygningsarbeid og høye blokker. Og en halvtime senere, så sto jeg her.

Noe mer magisk tror jeg jaggu ikke jeg har vært med på. At jeg kunne gå fra så mye stress å mas, til noe så fantastisk vakkert og avslappende for sjelen. Altså. Dette kunne jeg gjort hver dag!

Jeg er så takknemlig for at jeg får oppleve sånne fine ting, og for alle fine mennesker som drar meg med ut i verden.

Energien er virkelig på plass igjen der den skal være.

Håper dere får en fin fin langhelg!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Dette kunne du ha gjort i Mosjøen også.

    1. Hvis du tenker på SUP, så ja. Det kan man gjøre overalt 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *