Så sitter jeg her da. Innestengt.

I kveld sitter jeg inne i stua og tenker på alt jeg kunne gjort hvis jeg ikke hadde vært i den formen jeg er i akkurat nå.

Jeg har så lyst å løpe.. langt. Jeg har lyst å få ut treningsutstyret og kjøre liveøkt for dere på facebook. Jeg vil gå til senteret med baggen rundt skuldra og solbriller på. Jeg vil løfte tungt og gå hjem igjen. Jeg vil være ute. Helst hele tiden. Løpe rundt, kjenne at våren virkelig har meldt sin ankomst. Men ja, så sitter jeg her da. Innestengt. Med tung pust, vondt i hals, bryst og hode…Blæææ, som jeg pleier å si i overkant høyt inni meg noen ganger iløpet av slike dager.

Men nei, det er ikke synd i meg. Jeg har sikkert bare godt av å være et par dager inne.

Saken er jo den, at det å bli syk når det er så fint vær ute er faktisk sinnsykt motiverende!

Så derfor sitter jeg her inne nå og legger en liten plan for det jeg skal gjøre når jeg blir frisk igjen. Hvordan jeg skal klare å gjennomføre alle treningsøktene, løpeturene og prøve å holde kostholdet litt mer innafor rimelighetens grenser.

Det har nemlig sklidd ut igjen den siste mnd.

Jeg var så utrolig godt igang før påske. Men ja, så kom den påska.. også varte den liksom aaaalt for lenge (and still going).

Men nå når jeg sitter her og ser ut på den blå himmelen begynner jeg å tenke på alle veiene som før var fylt med snø, trappen som ligger rett nedi gata her som er genial for oppvarming og trappetrening. 73 trinn. Pow!

Jeg sitter å tenker på hvor godt det skal bli når jeg er igang igjen, og hvor fint det skal være å kjenne at kroppen blir sterkere. For akkurat det har jeg ikke kjent så vanvittig mye på den siste tiden.

Så da skrur jeg rett og slett disse negative tankene jeg hadde når jeg ble syk om til noe positivt. Herregud for en motivasjon det gir meg når jeg blir «innestengt» på denne måten!

Jeg starter i mårra, uansett form. Med årets første BOOTCAMP!!

Da skal jeg ikke trene selv, men finne motivasjonen i å trene andre mennesker som jeg vet gir alt på trening! Det blir helt vanvittig gøy. Og du, er selvfølgelig invitert! Bli med å prøv en gratis treningsøkt hos meg ved Sten-Tærud skole på skedsmokorset i morgen kl 19. Du kan komme uansett form, og du tar det på det nivået du er! Her er alle like gode!

Nå skal jeg snart sette to brød i ovnen og nyte kvelden. I morgen SKAL formen være bedre. Da er jeg et skritt nærmere målene jeg har satt meg fremover.

Håper du får en nydelig kveld!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *