Når jeg endelig kan si JA

Dette spørsmålet går ofte igjen hjemme hos oss.

Når vi sitter rundt middagsbordet har dette blitt en vane at jeg spør barna om. Hvis jeg mot formodning har glemt det helt av, så hender det også at barna kommer på det og spør meg.

Hva har vært det beste med dagen din i dag?

Jeg syns det er viktig og sette pris på gode ting i hverdagen.

Dagene flyr så fort, og det er mye stress og utfordringer som styrer hvordan ikke bare jeg, men også barna har det. Derfor syns jeg det er fint å reflektere litt på de gode tingene.

I går tok jeg dette med videre i treningsgruppene, ved å spørre hva som hadde vært det beste med dagen deres.

Jeg fikk svar. Men jeg fikk også spørsmålet tilbake, noe jeg syns var utrolig hyggelig! Hva har vært det beste med din dag Hilde?

I går var det beste med dagen min at jeg hadde energi til å gå ut med ungene.

Det høres kanskje klisje ut for noen, men etter en uke med mye gråt, tunge følelser og tanker i hodet, var det helt fantastisk å kunne gå ut å nyte våren mens barna syklet noen meter foran meg.

Mini elsker at jeg er med ut. Han klarer seg fint uten også, men han syns det er så innmari stas at mamma blir med. Ofte må jeg si nei, fordi jeg trenger den egentiden mens barna er ute å leker. Endten det er til å vaske, jobbe eller bare ta en halvtime på sofaen. Men når jeg har nok energi og kan si JA! Da er det som om hele gutten lyser opp.

Og det, DET er en utrolig god følelse!

Jeg heier på gode dager fremover.

Hva har vært det beste med din dag i dag?

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *