Store gleder

De siste dagene har vært sååå fine! Jeg har vært vitne til to glade barn som har satt pris på de små tingene i hverdagen.

I morgen må vi dessverre levere fra oss det blå gliset, og jeg skal innrømme at det kommer til å bli helt forferdelig! Ingen flere dager med høy musikk over anlegget og allsang i bilen på vei til skolen. Ingen mini som kommer løpende mot meg etter SFO og spør om vi skal kjøre bil hjem. Eller, spørsmålet kan muligens komme, men svaret vil være nokså skuffende…

Ingen flere dager med MYE bedre tid til de tingene vi har lyst å gjøre. Ingen flere dager med behagelige seter som gir både varme og kulde (ref. Overlivet sin live video på fredag).

Det er mye vi går glipp av fremover, og jeg bare krysser fingrene for bedre vær i disse dagene vi må ta beina fatt igjen.

Jeg vet det er mange om beinet, og det å kunne vinne denne fantastiske bilen i 6 mnd virker fremdeles litt uoppnåelig. Men, vi håper. Vi krysser alt vi har, og håper dere vil både dele innlegg og heie oss frem mot det som kan være en redning i vår hektiske hverdag. Jeg HÅPER du vil dele denne videoen eller innlegget med dine venner på facebook, og tagg gjerne #opeltestpilot og @opel så de også kan se det.

cof

Tusen tusen takk for at dere heier på oss!

Jeg skal ikke skrive så mye, men denne videoen sier sitt. Vi snakker kjøretur for å kjøpe IS to dager på rad!

Jeg oppdaterer dere videre om hvordan denne perioden har vært… Og morgendagen når vi skal levere tilbake skjønnheten.

Takk for at du leste, og takk for at du deler.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Jeg har ikke FB, så kan ikke dele eller heie deg fram. Hvis du har noen annen måte jeg kan gjøre det på, gi beskjed. Jeg er selv alvorlig syk. Har ikke deltatt på noe, de siste 15 år. Kommer ikke ut av sengen! Jeg prøver å hjelpe andre så godt jeg kan, men kommef meg ikke noe sted. Jeg håper det beste for dere, og får vondt inni meg når du slit. Jeg har ingen som kan hjelpe meg. Sender deg gode tanker og klemmer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *