Det er som en trylleting

Denne helgen ble litt mer hektisk enn jeg så for meg, og nå har det gått to dager uten at jeg har fått skrevet og delt videoer med dere. Jeg har filmet mye, men har hatt litt vanskeligheter med det tekniske når det gjelder overføring fra kamera til pc. Derfor bestemte jeg meg for å lage en liten film sammen med ungene i går kveld, ved å brukte mobilen. Det funket såder, og kvaliteten ble ikke helt 100% Men gøy, det var det!

Videoen ligger litt lengre ned i innlegget

Vi har snakket mye om hva vi skal skulle gjøre den helgen vi har bil. Men vi ble egentlig aldri helt kloke. Ungene vil jo gjerne både på badeland, kino, lekeland og alle slike ting. Men, akkurat denne helgen passet ikke det helt siden alle de tingene koster skjorta!

For meg er det bare godt å ha muligheten der. Muligheten til å kjøre på senteret å ta en is hvis vi vil det, rydde skapene og kaste både tomme glassflasker og søppelsekker med klær som skal til fretex. Endelig hadde vi muligheten til å gjøre slike ting. Og tro meg, barna syns det også er stas.

I går tok vi også en tur til Lillestrøm for å rope i tubaene. Altså.. Hvor gøy kan det bli? Joda. Vi tok med kvikklunsj og juice og ropte så det sang etter! Ungene kosa seg, og det gjorde jaggu mammaen også!

Bilen blir jeg bare mer og mer glad i. Jeg føler meg superkul der jeg cruiser rundt i den knallblå bilen som sier så mye om hvem jeg er. Det er nemlig akkurat en sånn bil jeg har drømt om.

Den er stor og har mye baggasjeplass. Dette er noe som er et must for meg når jeg skal ha bil. Jeg ser for meg bootcampene (når snøen omsider forsvinner) hvor jeg får plass til sååå mye utstyr i baggasjerommet. Jeg bare drømmer om å kunne møte opp i treningsklær og løfte ut  vekter, battleroaps, matter, dekk og andre ting. Herregud så kult det hadde vært! Ja, også har den plass til hund. For ja… På et eller annet tidspunkt, så skal vi ha hund. Liten eller stor, den skal få god blass i bilen!

Bilde lånt fra Opel.no (klikk HER for å lese mer om bilen)

Jeg digger at alt er så lettvindt. Jeg har muligens ikke superpeiling på bil, men jeg vet hvordan jeg vil ha det. Jeg kobler lett til mobilen via bluetooth, og kan deretter styre både musikk og samtaler via rattet så jeg slipper å ta øynene fra veien. Igjen.. Sikkerhet er veldig viktig for meg. Gps systemet er også utrolig lettvindt. Og for meg som ikke er superkjent i området her nede når det kommer til alt annet enn kollektivt, så er dette et must!

Setene i bilen er sertifisert av «senteret for god ergonomi» (AGR), for at ryggen skal få best mulig comfort. Dette digger jeg. Kjører jeg langturer, får jeg ofte vondt i ryggen og skuldrene pga feil sittestilling. Denne løsningen gjør at setet kan justeres til å passe perfekt til den naturlige stillingen til ryggraden. Love it!

Ungene digger den, og mini mener den er som en slags trylleting!

Gleder meg til å vise dere mer!

Nå skal jeg faktisk ta bilen fatt og komme meg på trening!

Tenk det. At jeg slipper å gå 40 minutter, og kan få treningen unnagjort i en fei, uten det ORKET i all slags vær og føre.

Ha en nydelig søndag! Og hjelp meg gjerne og del mine innlegg i denne perioden når jeg er med i #opeltestpilot. Jeg har altså muligheten og vinne fri leie av denne bilen i 6 mnd! Jeg krysser alt jeg har, da dette kan gjøre så mye for meg og ungene i hverdagen. Klikk dere gjerne inn på linken til OPEL her for å sjekke ut mer om bilen.

Klem Hilde

#OPELTESTPILOT

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Flott bil til flotte folk

  2. Takk for kjempefin blogg 🙂 Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *