En ny verden

I dag er det første dag i vårt 5 dagers eventyr hvor vi er så heldige å være Opel testpiloter.

Jeg sier vi. For jeg er jo absolutt ikke alene i denne testperioden. Jeg har jo selvfølgelig mine to medspillere som er 100% ærlige all the way, Barna!

Jeg tror vi var like spente alle tre på hvordan dette skulle bli. Vi er nok rimelig enige om at denne helgen vi går i møte nå, kommer til å bli fantastisk! Mini syns allerede det er vanvittig stas og kunne bli hentet på skole i BIL og kjørt til fotballtrening. Jeg er enig!

Dette er en helt ny verden!

I denne perioden skal jeg dele videoer med dere. Jeg skal gjøre det jeg KAN, for å ende opp som en av de fire heldige som får leie denne bilen i et halvt år. Opel Norge trekker vinner 16 juni, og jeg vil vise dem at vi fortjener dette utrolig mye. Håper dere vil hjelpe meg å dele innleggene som kommer ila disse dagene.

Jeg skal hver eneste dag dele en liten videosnutt med dere. Det kan være alt fra sånn som i dag når jeg henter bilen og snakker litt kjapt om førsteintrykk til personlige innlegg. Jeg vil også fortelle dere mye om bilen og dens gode egenskaper.

For å si det sånn! Jeg er vanvittig fornøyd allerede!

I morgen skal jeg ut på kjøretur med Janne! Da kommer det garantert mer info om hvordan bilen er på veien i en god mix med mye annet gøy! I dag har det nemlig vært så travelt at jeg nesten ikke har fått filmet.

Håper dere følger med og deler min reise mot å vinne leiebil i 6 mnd!!

#OPELTESTPILOT

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *