Ungene hylte av glede!

I dag smiler vi litt ekstra her på toppen av Brånåsen. Og som overskriften sier, så hylte faktisk ungene av glede når jeg fortalte om telefonen jeg fikk i dag.

Vi har fått en god nyhet som gjør at vi er et skritt nærmere en enklere hverdag.

En hverdag i dag består av en stk mamma som går rundt i en slags konstant dårlig samvittighet fordi vi ikke kan være med på alt, eller dra dit vi gjerne ønsker fordi vi ikke har bil.

I januar kom det opp en reklame på snapchaten min, noe jeg vanligvis pleier å hoppe over fordi det som regel er uinteressant. Men denne kom altså opp, og jeg klikket meg ikke videre raskt nok, og fikk derfor med meg en tekst hvor det sto. Vinn leiebil!

Okei tenkte jeg. Dette skal jeg vinne!

Jeg måtte sende inn en søknad via Opel testpilot for å kunne få teste bilen i 5 dager. Her er det en liten gruppe med heldige mennesker som blir valgt til å teste en bil, skrive om det i sosiale medier for så og være med i trekningen for å få fri bruk av bil i 6 mnd!

6 MND!! Er du klar over hvor mye det ville betydd for oss? 

I denne perioden i livet mitt har jeg det tøft. Det går selvfølgelig opp og ned og jeg har det jo mest fint selvfølgelig. Men som mange av dere vet er det hardt å være alene med disse to. Ikke fordi de er så krevende, men fordi det ER tøft å være alenemamma. Uten bil.

Hver eneste uke må vi busse hit og dit. En dansetime feks. tar 3 timer til og fra selv om selve dansingen bare tar 45 min. Fotball kan han kun gå på fordi en av de andre snille foreldrene har sagt seg villig til å kjøre. Men nå går snart ikke det heller, siden treningen har flyttet til samme dag som dansing. Har vi bil selv er dette noe vi kan få til!

Det er en kabal som skal gå opp. En kabal som blir utrolig vanskelig når vi ikke bare kan kjøre fra A-B. Mye må planlegges, og det er ikke like lett for oss å ta en tur i svømmehallen eller på skitur i helgene.

Jeg kunne skrevet en hel avhandling, men dette innlegget skal ikke handle om det. Det skal handle om at vi faktisk er MED VIDERE!! At vi nå skal få leie denne bilen i 5 dager helt gratis, og prøve å kjempe i konkurransen mot å kunne få fri bil tilgang til bil i 6 mnd.

Det er 4 stk som vinner. Jeg må være kreativ, og komme på morsomme ting i sosiale medier. Jeg kommer til å skrive om det, dele bilder, snappe, gjøre livessendinger på facebook og alt som kan være gøy.

Ungene er veldig fornøyde (For å si det mildt), og jeg har lovet mini å kjøre dem til skolen hver dag i denne perioden, selv om det egentlig ikke er så langt å gå.

Vi gleder oss masse til å være testpiloter for Opel. Første torsdag etter påske kjør vi! Bokstavelig talt.

Håper dere blir med og heier på oss! Dette trenger vi VIRKELIG!! Et halvt år med bil, kan gjøre vanvittig mye for både meg og ungene.

Ps: Dette er på ingen måte sponset. Men det er en konkurranse jeg vil engasjere meg i for å prøve å VINNE!! Derfor kommer det noen poster om hverdagen vår med bil om et par uker 😉 Tror det kan bli utrolig gøy!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


3 kommentarer

  1. Gratulerer håper du vinner og kan kjøre bil i 6mnd. Har heller ikke bil og vet akkurat hvor slitsomt det kan være og den dårlige samvittigheten ovenfor barna.

  2. Petter Kaald

    Kult! Gratulerer med 5 dager og lykke til videre i kampen om et halvt års testpilot

  3. Heia deg!!!!! Håper du vinner leiebil i 6 mnd!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *