Det har skjedd så mye

Det har vært litt krise i heimen de siste ukene etter telefonen fikk et illebefinnende. Etter jeg måtte resette den for å sjekke om alt ble bedre, mistet jeg alle bilder. Jeg var jo i god tro om at alt hadde blitt overført til dropbox, noe det ikke hadde.

Men, i ettertid viste det seg at google hadde tatt godt vare på alle bildene mine. Flax der altså! Det jeg derimot ikke viste, var at det også lå bilder og videoer fra flere år tilbake inne på kontoen min.


Hvem i alle dager er denne gutten?

Han som spiser is til han ser ut som julenissen.

Han som ler og hoier til «what does the fox say» som om ingenting annet i verden eksister. Han som ikke klarer å si eple, men istedenfor legger på en ekstra bokstav og sier Peple.

Han som er kritthvit i håret, når begge foreldrene er mørke (på bildet under var jeg fakeblond).

Det har skjedd så mye…

Livet har blitt snudd på hodet siden du var så liten. Og nå når jeg finner disse bildene blir jeg både lei meg og varm inni meg på en gang. Jeg hadde nesten glemt at du noengang har vært så liten. Du er jo fortsatt bare lillegutten min! Jeg hadde også nesten glemt hvor lyst hår du hadde og hvordan du alltid gikk rundt med kluten din i den ene hånden uansett hva du skulle gjøre.

Gukku het den. Kluten ♥

Det er fint å kunne gå tilbake på bilder og mimre. Spesielt på dager hvor man er litt ekstra sliten og lei.

Det er fint å se tilbake på fortiden og huske at selv om det var noen utfordringer, har den også vært utrolig fin.

Jeg og barna elsker å gå tilbake i tid sammen. For å se på hvordan det var når de var små. Det er lenge siden vi gjorde det sist. Og siden vi i ikke har noe å gjøre i kveld, skal vi jaggu gå inn på googlekontoen min og bla litt i arkivet. Se på videoer og le sammen.

Det har skjedd endel siden den lille kroppen med det blonde håret. Jeg elsker deg mer og mer for hver dag som går… Nå er du blitt litt større, med noe mørkere hår og ca halvparten av fortennene på plass.

Husk å ta vare på minnene deres da folkens. De er så viktige ♥

Og btw.. Dette er på ingen som helst måte reklame for google. Jeg bare elsker at det finnes slike løsninger!

Ha en nydelig fredagskveld.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *