Hva kan jeg hjelpe DEG med?

Egenreklame:

I dette innlegget vil jeg fortelle om mine PT-tjenester som du kan benytte deg av uansett hvor du bor i landet!

Jeg vil også nevne at jeg har et brennende ønske om å kunne hjelpe alle som trenger veiledning og støtte i en livsstilsendring. Både med trening og kosthold uansett form!

Online PT

Jeg tilbyr å hjelpe deg med treningen individuelt både hjemme og på treningssenter.

Du vil få en periodeplan (for antall uker du vil kjøpe) som viser når du skal trene, hva du skal trene, hvordan du skal gjennomføre og når du bør øke i vekter eller antall repetisjoner.

Selvfølgelig følger det også med treningsprogrammer. Dette inneholder som regel to eller flere programmer som tilrettelegges etter dine mål og ønsker. Her vil det også ligge med aktuelle linker med videoer til øvelser du skal gjøre. Programmene kan inneholde både tung styrke, og øvelser som går mer på fettforbrenning.

Med på kjøpet får du også kostholdsveiledning. Nærmere forklaring om hvordan dette foregår får du ved påmelding.

Du får muligheten til å stille spørsmål og få oppfølging via mail

Priser

4 uker: 1600,-

8 uker: 2200,-

Her er et resultat fra en av mine kunder som fikk tilrettelagt program for fire uker:

Program

Dette er  et basic treningsprogram for for deg som ønsker individuell trening på senter og hjemmetrening.

Pris: 300,- pr program

Sprekere hjemme

Treningsgruppe som foregår via facebook hvor vi jobber med hjemmetrening. Her får du tre treningsprogrammer hver uke i et felleskap med inntil 28 andre medlemmer (noen ganger er vi ferre) som skal gjennomføres og dokumenteres. Det er enkle øvelser som alle klarer både med og uten utstyr.

I gruppa kommer det en motivasjon og treningsglede du kan dele i felleskap. Dette er for de som ønsker å dele litt mer av seg selv sammen med andre, trenger motivasjon og et litt ekstra kick bak for å komme igang. Tidligere medlemmer har vist til fantastiske resultater på kort tid.

Du kan lese mer om opplegget og hva noen medlemmer sier om sprekere hjemme ved å klikke deg inn her (se bort fra datoer).

Jeg har oppstart 3 søndager i mnd, så her er det ikke noe å vente med.

Ikke vær redd for å send meg en mail! Gi meg beskjed om hva du trenger, så finner vi en løsning! Velg det som passer for DEG. Jeg lover å hjelpe deg med alt jeg kan og være tilgjengelig så du får motivasjon til å nå målene dine!

Send mail til bedremegpt@gmail.com

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Så flott! Akkurat det jeg var på jakt etter! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *