Jeg skåler med dere og for dere!

Herregud altså!!! For en gjeng!

Ja, jeg må rett og slett bare starte med det, for alle dere som leser og engasjerer dere i mine meninger og erfaringer. Dere er bare helt rå!

Dagen i dag har gått i ett, og med bytting av telefon ble jeg helt borte fra mine kanaler i noen timer. Jeg har nemlig en telefon med ødelagt kamera, som måtte sendes inn til service. Dette betyr da at jeg har fått en gammel iphone med ja, hva skal man si? Noen andre kvaliteter (kanskje ikke i den bedre retningen) enn den telefonen jeg allerede hadde. MEN, jeg kan filme og ta bilder begge veier (i litt redusert kvalitet), og det er jo positivt.

Uansett..

Jeg kom hjem til et helt hav av kommentarer på DETTE innlegget, på facebook. Herregud jeg blir så himla glad!

Det er innlegg som dette vi trenger mer av! Eller. Engasjementet rundt. Det viser at vi er NORMALE. Vi som faktisk gjør slike ting som å ta oss et glass vin midt i uka.

Det er overhode ingenting som tilsier at jeg trenger hjelp fordi jeg drikker vin hver torsdag, onsdag eller lørdag . Ja, jeg sa eller. Men noen ganger kan det faktisk hende jeg også drikker vin 3 ganger en uke.

Ærlig talt! Slutt å gnell. Jeg kommer ikke til å bli alkoholiker. Mulig jeg trenger hjelp, men det er med noe helt annet isåfall!

Nei, i kveld skåler jeg med alle dere der ute. Alle som har gitt meg tomler opp, meldinger på facebok, kommentarer, snapper og så himla mange gode ord! Jeg har ledd, grått og ledd enda litt mer.

Jeg prøver å svare alle, men dessverre gikk jeg glipp av noen snapper pga ny tlf og klumsete fingre som prøvde å venne seg til Apple istedenfor android.

SKÅL DERE!!! Fordi det er HELT innafor å drikke vin på vasketorsdag!

Reklame: Helt til slutt, og bare siden det var så positiv respons på mine klesfavoritter tidligere, kommer det noen sneakers fra ridestore denne gangen.

Nå må vel VÅREN komme snart dere!?

Ha en nydelig torsdagskveld, og send meg en snap da! Legg til bedremeg hvis du ikke allerede har gjort det!

Klem Hilde ♥

Følg meg også gjerne på:

Facebook

Instagram


1 kommentar

  1. Jeg bor i Belgia og her drikker dem et glass vin/øl opptil flere ganger i uken, det er helt vanlig og du blir ikke sett rart på for å gjøre det. De blir sjokkert over vi nordmenn når vi drikker alkohol, når vi først drikker så drikker vi jo MENGDER. Tenker det er sunnere og bedre å ta seg noen glass i ny og ne, enn å drikke seg dritings hver helg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *