Oh Crappy day!

Noen dager er det svært lite som hjelper. Uansett hvem du snakker med, uansett hva du gjør. Så blir det ikke en happy day.

I dag er dagen min sånn, og da er det best å være ærlig med dere.

Du vet når du bare mister motivasjonen helt? Ingenting nytter og ALT bare går mot deg? Det er nok ikke nødvendigvis fakta at akkurat det skjer, men det kan jaggu føles sånn noen ganger.

Når jeg sto opp i dag føltes det litt som en lastebil hadde tatt en slags u-sving rett over ansiktet mitt.

Alt føltes dritt…Og ja, der var mensen og ja. Selvfølgelig.

Mini kom løpende til meg før skolen og ropte at han hadde glemt å gjøre leksene. Det var vel strengt talt MIN oppgave og minne seksåringen på akkurat det. Stress, stress, stress. Lekser ble gjort, unger ble fulgt til skole. I 18 minus!

Jeg tenkte på den dansetimen mini skulle på. Den vi bruker over 3 timer på å komme oss til. Jeg tenkte på at jeg ikke orket det. At det ble for mye i dag.

Jeg dro til frisøren for å fjerne extensions. Dro hjem igjen med det som kjentes ut som 9 kg mindre hår.

Så begynte jeg å gråte. Jeg gråt foran datteren min fordi jeg følte meg stygg. Jeg hadde gått fra å ha langt fint hår, til noen små fjon. Men seriøst dere. Enn å gråte pga HÅR?! Også foran en tolvåring?!  Det endte med at hun sa, jeg elsker deg  jeg mamma. Du er fin uansett om du har kort eller langt hår.

Takk for den! Nå følte jeg meg som «mom of the year»

Flax at jeg har «daughter of the year» da som får meg til å tenke litt.

Det skal sies at det nok mest sannsynlig ikke var håret som fikk meg til å knekke sammen, men den delen med at dagen var såpass dritt fra før av, og at motivasjonen var på bånn. Sammen med det at jeg plutselig ikke følte meg pen lengre (ja, for sånn kan det faktisk være), så knakk jeg sammen og klarte ikke la være å gråte.

Hadde aldri trodd jeg skulle dele dette, men ja… jeg følte meg litt sånn:

Blæ!

Så bestemte jeg meg for en ting.

Ok!

Denne dagen er ikke den beste. Det er greit. Ha en drittdag, versågod! Gå på butikken. Kjøp tamponger, pottis og frossenpizza til middag, sett deg foran tv’n med barna og drit litt i alt. Snakk med mini om hvorfor vi dropper dansing i dag. Det er tross alt møkkakaldt.  Bare ta dagen for det den er. Åpne potetgullposen og ta deg et glass vin når ungene er i seng. DET ER GREIT!! Du MÅ ikke være «mom of the year» hele tiden… Du er faktisk bare et menneske.

Og du vet at når du lar deg selv ha en dårlig dag, så er den dagen over i det du sovner på kvelden. Når du våkner er det en ny dag, og den. DEN skal være awesome!!

Det er nemlig ikke sånn at alle dager er SUPERDUPER-FINE og fulle av power og motivasjonsboost. NEI.

Nevnte jeg forresten at det er kaldt ute?

Takk for meg… Jeg stenger soverommet for lastebiltrafikk i kveld!

Klem Hilde

Følg meg gjerne i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

3 kommentarer

  1. Trøstepåklem fra meg som møtte en vegg i dag, takk for at jeg var alene noen timer. Og takk til Snapvennen som fikk hodet og følelsene mine til å koble seg samnen med det resultat at øynene flommet over og katta gjemte segi redsel for å få blåst ut hjernen… jeg vræla høyt! Det hjalp litt! Klistret på meg «jeg har det bra – smiltet» og gleder meg til å sove igjen ! Det fine med sånne dager er at et lite smil eller en god tanke fra en annen kan snu dagen fullstendig .. Og sekv de sterkeste må få lov til å være svake ❤ Klemmepåklem

  2. Syns faktisk du kledde kort hår! Kjempefin va du! Stå på! I morga kjem ein ny dag m blanke ark!

    1. Tusen takk! Det er nok mer uvant bare… Det kommer seg nok! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *