Det er bare oss nå mamma

Det har gått en stund nå…

Noen måneder har rast avgårde, andre kan jeg knapt huske. Desember var den verste… Men det er over.

Det er greit. Alt er bedre. Det er ikke mye som er forandret, men tankene har lagt seg. Både kropp og sinn har roet seg.

På skrivepulten min står det et bilde.

Ikke et hvilket som helst bilde, men et lite familieportrett.

Med god blanding av tynt kopipapir, tusj, fargeblyant og kritt har han tegnet familien sin. Den som ikke lengre var fire, men tre. Det tok en stund før han så det. At det var noe feil med portrettet som sto på pulten.

Mamma, jeg må jo lage et nytt nå. Vi er jo ikke fire lengre. 

Jeg husker enda når han sa det. Jeg fikk vondt i mammahjertet. Men likevel viste jeg at han ikke var lei seg. Han syns det var greit. Han hadde troa på at dette ble en fin tid.

Det er bare oss nå mamma. Du, meg og søster. 

På bildet ser det ut som vi svever i lufta. Det er vann under oss. Kanskje vi er på ferie?

Det er sol og det er blå himmel så langt øyet kan se. Mini er også blå, mens mamma og storesøster er ganske like. Vi har forskjellig farge på genser og sko, men håret er prikk likt. Og ja.. det kan vel forsåvidt stemme at vi ikke er så ulike.

Ingenting i verden betyr mer enn mine to…

Det er tøft i hverdagen og dagene flyr uten at man får tenkt nok på hvor fint man faktisk har det. Ja, det er slitsomt noen ganger, og stemmen kan muligens bli litt høy til tider. Vi er uenige og mye er ifølge minstemann veldig urettferdig.

Men, så sitter jeg her, mens de er på ferie…

Jeg sitter her ved pulten min å jobber. Jeg gjør det jeg kan for å skape en fremtid for meg og mine. Jeg har skapt min egen arbeidsplass. Fordi jeg aldri vil være noe annet enn best for meg selv og de rundt meg.

Bildet står til venstre for meg, og jeg ser ofte bort på det.

Solen, de fine fargene og de flotte smilene våre ♥

Dette har han tegnet. Fordi det er sånn han ser oss. Han ser at vi smiler og at vi har det fint.

Tenk at jeg er så heldig.

Jeg skal fortsatt nyte litt tid uten barna. Nyte at jeg bare kan tenke litt mer på meg selv noen dager til. Men det betyr ikke at jeg ikke savner mine små.

Takk for at du leste.

Klem Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *