Er du også i en evig kamp mot dørstokkmila? SE HER!

Inneholder egenreklame:

I august 2017 bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt.

Jeg syns det var tåpelig at jeg som satt med så mye kunnskap ikke kunne tilby en enklere og billigere løsning for folk som trengte hjelp til livsstilsendring.

Jeg måtte gjøre noe. Jeg måtte komme opp med et konsept som kunne hjelpe flere på en gang. Noe som kunne motivere samtidig som det ga gode resultater og et ønske om å aldri gi opp.

Jeg vet at mange der ute trenger drahjelp når det gjelder å komme i gang, og det er faktisk også mange som trenger noe kontinuerlig for å holde motivasjonen oppe.

Selv har jeg vært igjennom mye. Jeg har vært på punkt i livet hvor jeg ikke så noen fremtid. Det er kanskje klisje og si at treningen hjalp meg. At treningen reddet livet mitt. Men vettu hva?! Det at jeg kom i gang, det gjorde store endringer for meg. Både fysisk og psykisk.

Psykisk ga det meg en helt annen tro på meg selv. Jeg klarte å fullføre ting jeg aldri før hadde klart. Noe som gjorde noe med tankegangen min.

Siden den dagen jeg startet, har jeg aldri sluttet.

Jeg har hatt perioder hvor jeg har trent mindre pga for eksempel sykdom eller andre prioriteringer, men jeg har aldri følt på dårlig samvittighet, lite motivasjon eller en frykt for å ikke komme i gang igjen. Fordi jeg VET at det å holde kroppen i gang, gjør at jeg har det bedre. Jeg elsker livsstilen min, og jeg ønsker virkelig at flere skal kjenne på det å gjøre treningen om til noe man gjør fordi man liker det, ikke fordi man må.

Reklame: Treningstøy fra myactivestyle.no (rabattkode: bedremeg for 15% )

Men så er det tiden da… Når den ikke strekker til fordi man har 1,2,3,4,5 barn. Mann, jobb, lang vei til treningsenteret, kostnader, lite erfaring, kreativitet osv osv.

Og selvfølgelig dørstokkmila. Den lengste mila som eksisterer.

Kjenner du at du sukker litt nå? Kjenner du igjen utfordringene?

Vel. Det jeg bestemte meg for den natta jeg ikke fikk sove, var å starte et konsept. Et treningskonsept som kunne hjelpe flere! Hvor flere kunne få hjelp av personlig trener, uten å måtte betale mange tusen kroner.

Sprekere hjemme

Rett og slett en gruppe på facebook hvor jeg kommer med ukentlige planer og utfordringer som skal gjennomføres. Jeg er disponibel som motivator, personlig trener, kostholdsveileder og rett og slett bare en treningskompis. Sammen med mange andre flotte mennesker, danner vi et felleskap som oser av motivasjon og treningsglede!

Det funker på den måten at det kommer en plan for uka hver søndag. Denne planen inneholder 3 treningsprogrammer som skal gjennomføres ila uka. Dette skal dokumenteres i gruppa i form av tekst og evnt bilder på de aktuelle dagene. I løpet av uka kommer det også fortløpende utfordringer som er frivillige. Men erfaringsmessig ser jeg at dette har blitt noe som de aller fleste syns er gøy å fullføre.

Dette sier medlemmer om «sprekere hjemme

 • Treningsprogrammet er helt genialt, da det er en fin balanse mellom styrke og kondisjon. Det er stor variasjon på øvelsene, og ingen dager har vært like.
 •  Etter ett par dager, fant jeg skikkelig motivasjon og ble skikkelig gira for å få dette til.
 • Beste opplegge jeg har vært med på, og jeg har prøvd ut mye forskjellig!
 • Har tatt av 2 kg på 1,5 uke!
 • Ser nå, etter 2 uker at magemålet har blitt redusert med 3 cm
 • Trening hjemme gir meg frihet, variasjon, fleksibilitet og viljestyrke! Kjenner og at jeg ikke har den samme snopelysten som før.
 • Kjempegøy trening!!!
 • Dette er ikke bare trening dette er en livsstil man kan leve med.

Og etter jeg forsiktig spurte om noen hadde bestemt seg for å være med videre etter de fire første ukene, var dette noen av svarene jeg fikk 😉

 • Jeg er bare på uke 2, men jeg VET allerede at jeg skal være med videre! Jeg er full av energi og godt humør, treningsøktene dine er fantastiske
 • Jeg er også i uke 2, men meg er du ikke kvitt! Jeg vil ha MER!!! #fornøyd
 • Det er ikke noe å tenke på..!! Dette er jo helt RÅTT. Digger opplegget ditt Hilde, blir HELT klart med videre.
 • Er på andre uka jeg også, og jeg er også med videre. Dette er bare et helt supert opplegg😁 jeg pusher meg selv så mye mer nå enn før

I programmene finner du øvelser, antall repetisjoner, og selvfølgelig video av hvordan øvelsen teknisk skal gjennomføres. Spørsmål til øvelser og eventuelt tips til å gjøre en øvelse lettere/vanskeligere går direkte til meg. Jeg gir også gjerne alternative øvelser til de som måtte trenge det pga evnt skader eller plager.

Reklame: Treningstøy fra myactivestyle.no (rabattkode: bedremeg for 15% )

Du trenger i utgangspunktet ikke noe utstyr i starten. Alt vi gjør kan også gjøres UTEN. Men etterhvert vil du muligens kjenne at du trenger litt vekter og større utfordringer. Du får da tips til hvor du kan kjøpe enkelt utstyr til en billig penge.

DU kan faktisk gjøre en endring i ditt eget hjem. Du kan gå ned i vekt og du kan bli sterkere. For 500 kr (4 uker) kan du faktisk få et helt nytt liv. En livsstil som du og familien din, eller du alene klarer å leve med uten å føle at du må streve deg igjennom hverdagen.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker, fordi jeg vet hvor tøft det kan være. Jeg har vært der, men jeg har kommet meg opp. Nå bruker jeg min kunnskap og kompetanse til å få flere med på «laget»

Vil du bli med fra søndag 18 februar? Send meg en mail på bedremegpt@gmail.com og få et supertilbud! (dette gjelder kun for medlemmer som starter 18 februar).

Nå gir vi gass mot sommeren folkens!

Stor klem og high five fra Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *