Jeg sier det til alle andre

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne.

Om jeg skal sitte her og fyre løs med hvor lei meg jeg er for at januar ble helt ødelagt, hvor forbanna dritt det var at jeg ikke klarte å åpne pcn på nesten to uker.

Okei, det siste der er jo løgn, for pcn ble jo åpna hver dag når jeg la i senga og så på Outlander mens jeg både grein, lo og hosta samtidig.

Poenget er at jeg utelot totalt å jobbe. Jeg orka ikke. Jeg var faktisk så dårlig at det å tenke nesten utgikk helt. Nesten…

Men, Jeg skal ikke sitte her å grine over det jeg ikke har fått gjort. Nå har det vært stilt i nesten to uker her inne, men det betyr jo ikke at jeg ikke skal fortsette der jeg slapp når jeg kommer tilbake.

Svosj, inn i rutiner igjen og på plass på blogg!

Treningen må jeg vente litt med enda, siden jeg fortsatt får forferdelige hosteanfall og knapt klarer å gå opp trappa uten å måtte stoppe opp innimellom for pustepauser. Håpløst. Men, jeg gir det tid så blir det bra!

Jeg syns det er forferdelig når valget om å trenet faller bort. Når jeg ikke KAN fordi helsen tilsier at jeg ikke bør. Det er helt jævlig faktisk. Men, jeg må si til meg selv som jeg alltid sier til alle andre.

Ikke stress. Kroppen din er der fortsatt, den bryter ikke sammen selv om du må gå noen uker uten trening. Du kommer deg fort opp igjen. Ta en dag av gangen! Det at du begynner å trene nå før du er helt frisk, gjør ikke godt for noe. Ta tiden til hjelp, og bruk den til å motivere deg et ekstra hakk til start! 

Nå er pc’n åpen igjen og jeg er klar for å blogge, jobbe og gjøre det som skal gjøres for å holdet både meg og fortet gående. Januar var litt dritt. Det må være lov å si. Men det er jo fortsatt mange måneder å ta av!

Ha en nydelig tirsdag dere!

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *