Jeg elsket det jo, så hvorfor ble det sånn?

Klokka er snart 12 og jeg sitter fortsatt med kaffen i hånda og morgenkåpen på. Den stygge vettu… Den som har fått litt for mye oppmerksomhet på snapchat.

Men den funker. Og i dag funker den ekstra godt! Jeg har fri… Barnefri that is. For jobbfri har jeg vel egentlig aldri.

Men så sitter jeg her og ser ut. Snøen henger som store spøkelser ned fra trærne. Det er helt vill stemning ute nå om dagen.

På tv skjermen har jeg ordnet meg ny skjermsparer. Det går i en slags rullende fremvisning av bilder. Bilder av snø, fjell og snowboard. I går kveld når jeg satt her med vinen min, fikk jeg nemlig akutt lyst til å kjøre brett, så jeg fant frem litt bilder fra nettet og fikk de opp på tvn. Jeg har ikke kjørt på ca 15 år. Noe jeg er utrolig lei meg for. Jeg elsket det jo. Så hvorfor ble det sånn?

Fordi jeg ikke har prioritert meg selv på veldig mange år. Jeg har ikke sett at JEG trenger å gjøre ting for meg. Ting jeg syns er gøy.

Jeg hadde en plan om å bli flinkere på dette i 2017, men dessverre skjedde det så mye i livet mitt på det tidspunktet at jeg faktisk nok engang  nedprioiterte meg selv litt for mye.

Når skal det bli slutt på dette?!

Vel… Jeg kan si hva jeg vil, men hvis jeg ikke GJØR noe så vil jeg sitte her og fortsette i akkurat samme løypa. Det blir muligens ikke en tur ut på brett i helga, siden jeg skal bo midt i Oslo, men snart! VELDIG snart skal jeg leie meg et brett og gi litt faen i hva jeg har på meg, bare for å komme meg ut å prøve meg i bakken igjen! Imens, drømmer jeg meg litt bort på favorittbutikken, og det kan du også gjøre. Bare klikk på bildene for å komme direkte til produktet.

Dette er det jeg hadde valgt om jeg kunne velge fritt fra Ridestore.no

Nå skal jeg planlegge NÅR og hvor jeg skal. Men hvem skal jeg ha med? Jeg kan jo ikke dra alene?

Har du kanskje noen ideer?

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

12 kommentarer

 1. Dra med barna vel? Drar du aldri ut på slike aktiviteter med barna slik at de får vært aktive og oppleve slik andre barn gjør.. Hvem skal du dra med, selvsagt barna/ jeg syntes for mange prioterer nemlig seg selv og det er dårligere enn å priotere barna sine.. for mange er for opptatt av alene tid, mannfolk osv.. Barna er små en gang, nyt det og eller tenk mindre på deg selv 🙂 syntes du gjør det i stor graf fra før av med treningen du drar på, alene tiden din og barna som er på besøk hos far.. Skulle ønske du visste hvor viktig et bra forbilde var sånn som å vise barna hvor viktig en utdanning er blant annet, jobbe og tjene penger, ha et stabilt og fast hjem samtidig ta de med på aktiviteter og gjøre morsomme ting med dem..

  1. Kristin Marie

   Fysj for en utrolig stygg og lite gjennomtenkt kommentar Astrid! Er det én ting man skulle tro at i alle fall voksne folk med egne barn (antar du er mor selv ettersom du mener at du sitter på fasiten her i livet) har klart å få med seg i dagens samfunn, så er det at man aldri (aldri!) ser hele bildet i det offentlige. Det er også tydelig at du ikke følger mye med på ting Hilde gjør. Hun er en fantastisk mamma som ofrer mye for at barna skal ha det bra, og finner på kjempemye gøy med barna.

   Jeg forstår virkelig ikke mødres behov for å rakke ned på andre mødre! Det er tøft nok i dagens samfunn å møte alle krav og forventninger – hvorfor skal man da i tillegg måtte tåle å få kritikk når man av og til prioriterer seg selv? Ja vi skal gjøre ting med barna våre, og ja vi har et ansvar for å sette barna først – men en absolutt viktig del av det å være mamma er å tillate seg selv å gjøre ting for seg selv av og til. Det er med på å gjøre oss til bedre og mer tålmodige foreldre. Om vi hele tiden kun skal være ansatt på jobb og mamma hjemme, blir vi etter min mening dårlige foreldre i lengden. Det er viktig å huske på at man faktisk fortsatt er en person selv oppi det hele – man har rett på og godt av et liv utenfor hjemmet innimellom også.

   Jeg håper du aldri får oppleve at en annen mor kritiserer deg og dine prioriteringer Astrid – det er en forferdelig følelse!

   Stå på videre Hilde – du er en virkelig fantastisk mamma! Klem❤

  2. Blir ikke annet en rystet når jeg leser sånne innlegg som du kommer med her Astrid!!! Hva er grunnlaget ditt for å si at hun ikke bruker nok tid på barna sine??? Hvor får du det fra at hun ikke bruker tid på barna sine??? Hvis du følger henne, så må du jo ha fått med deg at om det er noen som stiller opp for barna sine så er det vel akkurat Hilde!!! Du må jo selvfølgelig få lov å mene akkurat hva du vil, men kjære deg har du ikke noe fint å komme med så la heller vær å si noe!! Min tanke er at: tror du rett og slett er litt misunnelig på Hilde akkurat fordi hun er en super mamma som virkelig stiller opp for barna sine:)

 2. Herregud for en kommentar over her. Veldig så dømmende Tror ikke du har fulgt mye med på hva Hilde gjør.

 3. Veronica

  Ikke ofte jeg kommenterer noe men denne kommentaren provoserte meg faktisk… Er det egoistisk og putte inn litt tid til seg selv i en hektisk hverdag? Har ikke barna det bra når mor har det bra med seg selv?
  Hvem har sagt at hun ikke gjør ting med barna? Det gjør hun jo hele tiden? Og treningen? Å dra på trening når barna er på skolen eller når barna er hos får, er igjen mor sin måte og koble ut på. Ladde opp batteriene så hun har mer energi og gi barna når de er tilbake. NÅ kjenner ikke jeg Hilde personlig, kun via blogg og snap som følges hver dag. Men er det noe hun er så er det da virkelig et godt forbilde for barna sine, på alle tenkelige måter! Pusher seg selv max for barna sine, gjør lovendringer for barna sine og seg selv og hun bruker verdifull tid på barna sine!
  Keep it up sier jeg! Og dra for all del i bakken og kjør snowboard når sjansen byr seg, med god samvittighet! <3

 4. Veronica

  *livsendringer

 5. Marlene

  Nå måtte jeg bare gjøre noe jeg aldri gjør på blogger – kommentere!
  Tror ikke «Astrid» har fulgt denne bloggen så lenge, for å si det sånn!
  Hva er det for en kommentar å slenge ut her?? Seriøst?
  Jeg har fulgt Hilde på snap og blog over et år, og er det noe hun er opptatt av så er det barna! Noen ganger får det meg til å selv tenke: «Shit, gjør jeg for lite med barna??».

  Hun er alenemor, har et eget firma som driver 24/7 hjemmefra, podcastinnspilling, ingen familie i nærheten og må ta buss i hytt å vær for å hente barn, handle osv osv. Hun står jo på hele tiden!!
  Og har du i det hele tatt lest bakgrunnen hennes??
  Jeg hadde ikke stått på beina engang om det hadde vært min oppvekst!
  All ære til Hilde – du er utrolig sterk, inspirerende, god mor og person. Du viser følelser og er EKTE. Det er tydelig at du gjør alt for barna dine og at de elsker deg.

  Jeg har en herlig mann, fast og trygge og jobber vi trives i begge to, to biler, enebolig, ingen psykiske traumer, gode venner og barna har de 4 besteforeldrene sine både i 2 min gåavstand og et kvarter i bil. Kusiner og fettere, tanter og onkelen bor også i lik avstand.
  Helt ulikt Hilde, så fy f… FOR en respekt jeg har for deg for alt du gjør og får til!!
  Drit i stygge kommentarer som den over her – stol på at du er god nok for alle rundt deg og at vi er mange som heier på deg

  Mvh M.A

 6. Jeanette

  Unnskyld mæ, men korsn verden leve du i? Ka i faen e du slags menneske som kan sitte å hamre laus på et tastatur og dømme andre på den måten? Du kjenne tydelig ikke Hilde og følg ikke med på ka ho gjør både for ungan (FØRST OG FREMST!!!) og sæ sjøl.. Mein du at man ska legg sæ sjøl i ei skuff tel ungan fløtte hjemmefra? Og e d kun mor ungan ska ha kontakt med om det blir slutt mellom mor og far? Æ trudde d va helt fantastisk at ho lar ungan reise å besøke familien sin, fordi ho av alle veit ka d vil si å IKKE ha en familie rundt sæ. Æ kjenne at æ blir blank på øyan og kjempesint, for du bare hamre laus uten å bruke tankegangen LITT engang.. Alt du skriv e svada og pakk!

  Kjære Hilde!! E d et menneske æ håpe æ kan bli som den dagen æ blir Mamma, så e d som DÆ!! Du e et forbilde for både ungan dine og for alle som får et innblikk i dåkkers hverdag❤️❤️

 7. Jeg blir rett og slett både forbauset og forbannet!
  «Astrid» kan umulig være en av dine faste følgere.Hun har null innblikk i hva dagene dine består av og hvor mye du står på og er aktiv sammen med barna dine.
  Hadde alle barn hatt mødre som deg,Hilde. Ikke bare strekker du deg så langt du kan for at barna skal ha det trygt og godt, du gir dem også tonnevis av kjærlighet hver eneste dag❤️Ingenting er bedre enn akkurat det❤️

 8. Astrid : dropp å logg inn her noe mere! Dette var stygt og unødvendig.
  Heia deg Hilde!! Du er god nok

 9. Oddveig

  Har ikke sett noe annet at Hilde er ei flink mor alenetid er en viktig del, kan ikke huske annet at når jeg var ung,så fikk vi være til mormor eller bestemor når mine foreldre skulle ha alenetid og det syntes vi var kjempekos,ikke viste vi at det var alenetid med sine venner de var ute etter da,for det ordet var vel ikke på 70-80 tallet. Vær akkurat den du er og det er bra nok❤️

 10. Hilde, du tenker sikkert dette allerede men jeg ville skrive det allikevel. Disse trollene finnes der ute og så lenge du er så åpen og bruker nettet som du gjør ( og du gjør en kjempefin jobb synes jeg) så vil sånne kommentarer avogtil dukke opp. Uforståelige, ondsinnede, dårlig skrevet grammatisk og dårlig formulert. Det er smått og stusselig med andre ord. Gjør det lite og la trollet sitte der alene med sinnet sitt. Og bare stå på og vær stolt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *