Okei. Nå gjør jeg det!

I dag kunne jeg sove lenge!

Selvfølgelig… Alt er jo relativt. Men når du er i seng før kl tolv og får sove helt til halv ni! Da er det lenge i min verden altså.

Før jeg la meg, dobbeltsjekket jeg når flyet til tolvåringen skulle gå i dag. Det var ikke kl 11 som jeg trodde, men klokka 12. Jeg tenkte inni meg, OH MY GOD! jeg kan sove en hel time lenger! For en luksus.

Og ja, det føltes virkelig luksus.

Etter jeg sto opp var det enda flere ting som dukket opp for meg.

Etter de har fylt 12 år får de nemlig ikke assistanse (barn som reiser alene) på fly. Jeg får derimot følge henne til gate til hun er 15. Men når hun plutselig flyr som ungdom, er det desto ferre ting å tenke på. Vi MÅ ikke sjekke inn minst en time før flyet går (selv om vi gjorde det likevel), vi MÅ ikke fylle inn de skjemaene vi alltid glemmer å fylle inn før vi drar (fordi vi sjelden har de liggende hjemme), og jeg MÅ ikke vente på flyplassen en evighet for å se flyet ta av.

Jeg kunne altså dra hjem med toget på samme ruter billett som jeg dro med! Det tror jeg aldri har skjedd før!

Men, mens jeg satt der og venta på toget… Helt alene. Uten barn. SÅ begynte jeg å tenke på hva jeg egentlig skulle gjøre når jeg kom hjem. Og hva jeg skulle gjøre resten av helgen? På lørdag har jeg avtalt å gå på en fest sammen med ei venninne (noe jeg gleder meg vilt til! En fest hvor jeg kun kjenner en person og resten er ukjente mennesker. Loveit!) Men, hva med resten av helgen? Og i kveld?

Jeg tok toget og bussen hjem. Lagde meg en slags blanding av sen lunch/tidlig middag, så på en episode av «Master of none» Og sovna. Våkna en time senere og tenkte, shit! Jeg sovna! Helt til jeg to sekunder senere kom på at… HEY! So what? Jeg skal jo ikke gjøre en dritt i dag uansett.

Så begynte jeg å tenke litt igjen. Jeg skal jo være i Oslo på lørdag. Det er så stress med tog og buss frem og tilbake. Hvorfor skal jeg ikke bare nyte denne helga litt ekstra og booke meg inn på hotell?

So I did!

Og du… Ikke bare lørdag til søndag. Men jeg kjørte like greit på med å booke meg inn hele helgen!

På den måten får jeg slappet skikkelig av. Jeg kommer meg ut av leiligheten. Jeg slipper å tenke på og lage mat, rydde, vaske klær og tømme oppvaskmaskin.

Som jenta mi sa før hun dro. Nå blir det deilig for deg mamma. Tenk så mye mindre klesvask og oppvask det blir når vi er borte!

Og ja, nå kan jeg love dere jeg skal nyte. For hele helgen skal jeg ikke gjøre annet enn å kose meg!

Fordi jeg fortjener det.

Takk for at du leste.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


2 kommentarer

  1. Vel fortjent❤️Ha ei nydelig helg

  2. Aud Helen

    Velfortjent Nyt å kos deg Max

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *