SÅ skjedde det, allerede i uke to!

Herregud for en helg det har vært. Den har gått så ufattelig fort, og selv om jeg egentlig ikke har gjort stort så ble jeg plutselig akutt søndagsdaff her.

Jeg starta uka så bra, med en energi jeg ikke har kjent på lenge. Jeg fikk trent og var skikkelig motivert for resten av uka. Men… Energien dalte fort da mini ble syk og måtte være hjemme fra skolen. Feber og hoste førte til lite søvn både for liten og stor, som igjen gjorde at humøret og energien ikke ble på topp. Men sånn er det når noen blir syk. Man må bare bite tenna sammen og vite at det kommer bedre dager.

Neste helg er jeg nemlig helt alene. Begge ungene reiser bort ila uka nå, og blir borte helt til søndag. Noe som tilsier at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg har ikke lagt en eneste plan utenom at jeg muligens skal på et event sammen med Janne på torsdag. Ellers er helgen HELT åpen. Og ja… Det er ingen hemmelighet at jeg gleder meg VELDIG til en helg med avslapping, gøy og bare me-time! Kanskje d blir en fest? Kanskje bare avslapping hjemme i sofaen? Ahh.. Jeg digger å ikke ha NOEN planer!!

Men tilbake til overskriften dere… Denne uken gikk jo som sagt ikke helt som jeg håpet, og allerede nå har to av målene mine på lista mi  røket.

I går hadde jeg 5 jenter på overnatting her i huset. Største jenta hadde nemlig lenge planlagt overnattingsbursdag. SÅ selv om jeg ble forvist til soverommet store deler av kvelden, og egentlig ikke gjorde stort annet enn å se på Suits og klikke litt på telefonen, så glemte hodet mitt totalt av at jeg skulle blogge. Jeg tror ikke jeg henger helt med på det «blogge hver dag» målet mitt enda.

Men i alle dager.. Jeg fortsetter jo bare nå, istedenfor å se det som et nederlag! Jeg kom på feilen, jeg tok meg i det og jeg fortsetter. Ikke noen som helst vits å rakke ned på seg selv bare fordi man glemte noe. Heyy! Jeg er jo her i dag igjen! 🙂

Den andre tingen som røyk var trening 3 ganger i uka.

Rett og slett pga to ting. Sykt barn OG jeg som er så udugelig at jeg ikke skjønte at døra på senteret var låst i dag når jeg skulle ned dit. LÅST! Tydeligvis må man ha et eller annet kort jeg ikke har fått for å komme inn der. Smart Hilde!

Så da endte jeg med å fryse både rævva og lårene av meg der jeg gikk i tights i 5 minus før jeg måtte bruke nok en halvtime på bussen hjem igjen. Når jeg kom hjem var jeg så gjennomfrossen at jeg måtte bruke en halvtime i dusjen. SÅ kom kvelden da… middag, legging av barn osv osv. Excuses tenker du kanskje.. Men er det noe jeg ikke har så er det excuses!

Vil jeg trene, får jeg trent. Og akkurat i dag så gikk det ikke opp. Pokker!

Tar MINST fire økter neste uke da. MINST!

Håper du har hatt en awesome helg!

Har du forresten sjekket ut GIVEAWAYEN jeg har på facebook hvor du kan vinne et trådløst headset fra Jaybird?! Check it oooout!

Klem Hilde

Takk for at du leste.

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *