Lurer du på hvilke feil du gjør?

Okei dere, i dag skal dere få harde fakta fra meg.

Det er mange som spør meg om jeg kan hjelpe dem. Om jeg har tips til hvordan de kan få opp motivasjonen til trening, og hvordan de skal få til å endre kostholdet på en måte som de klarer å holde.

«Jeg har prøvd så lenge, men ingenting nytter. Jeg blir virkelig ikke motivert! Har du noen tips?»

Jeg syns faktisk det er ganske vanskelig å komme med slike tips til folk jeg ikke kjenner. Men i dag skal jeg prøve å komme med en generell peptalk til alle dere der ute som skulle ønske de hadde motivasjon, eller er på jakt etter tips til hvordan dere skal komme igang med livsstilsendring.

Først av alt må du nok mest sannsynlig gjøre noe med holdningen din.

Nå snakker jeg ikke om hvordan du går eller står, men rett og slett om hvordan du ser på deg selv. Jeg skjønner at det kanskje ikke er kjempelett å se seg selv på verdens beste måte om man er lite motivert og ikke fornøyd med hvordan man ser ut. Men likevel… Hvis du skal komme noen vei må det starte med at du har troa på at du klarer det!

Du må også ha et stort nok hvorfor.

For hvorfor skal du gå ut av den gode og komfortable sonen du er i nå? Hvorfor skal du slutte å spise maten du digger? Og hvorfor i alle dager skal du begynne å stå opp av sofaen og gjøre ting kroppen overhode ikke syns er greit?

HVORFOR? 

Og syns egentlig kroppen at det ikke er greit?

Er det kanskje hodet ditt du må jobbe litt med først og fremst?

YES! 

Så hvorfor skal du endre livsstil? Tenk litt på den først og fremst.

Så kommer vi til det med å snakke NED om seg selv… SLUTT MED DET! Slutt og si feks

Jeg var sååå flink som kom meg ut på tur i dag, men jeg burde kanskje gått enda lengre. 

I dag var jeg flink som spiste en kjempesunn frokost, skulle ønske jeg var like flink de andre dagene. 

Er du en som avslutter alle positive tanker om deg selv med en negativ? Slutt med det. Her og nå! Fokuser på de positive tingene!

Jess! Jeg kom meg ut i dag!!

Og slutt setninga der

Hurra for meg som spiste en kjempesunn og næringsrik frokost! POW! 

Jeg lover deg! Begynn å tenk sånn, og du vil få det mye lettere med deg selv.

Også en ting til…. Og denne er tøff. Slutt og si at du skal prøve.

Hvorfor klarer du det ikke? Hvorfor er det så vanskelig? Du prøver jo! Hver uke prøver du… Igjen og igjen. Og hvorfor går det ikke?

Nettop derfor!

FORDI DU PRØVER!!! 

Tror du det hjelper å si det? At du skal prøve?

«Jaja.. Det gikk ikke denne uken, så jeg får prøve på nytt på mandag. Kanskje jeg klarer det da!»

Eller..

«Ja, jeg skal prøve å se om jeg får til å ta tyve knebøyhopp istedenfor ti, men det er ikke sikkert det går». 

Du kan prøve og prøve til du blir grønn i fjeset. Men jeg kan love deg, at ingenting vil gå før du BESTEMMER DEG!

Vil du endre livsstil? Er du overvektig, vil du komme i form eller bare stramme opp? Du vet at for å klare det, så må du ta noen valg.

Så dette gjør du:

  • Tenk nøye igjennom hva du egentlig vil! Har du et behov for å endre livsstil? Bør du gjøre noe med kostholdet?
  • Tenk på hva du får igjen for det. Hvorfor er det så viktig for deg?
  • BESTEM DEG!

Gjør du disse tre tingene, vil du bli motivert. Du vil få til å lage en plan som får deg mot målet. Du vil pushe deg selv litt ekstra hver eneste dag. På denne måten vil du klare å komme dit DU har bestemt deg for at du skal være. Du vil prioritere riktig, og sist men ikke minst du vil gjennomføre!

Sponset tights fra Myactivestyle.no (kode bedremeg for 15%rabatt)

SÅ du! Nå finner du ut HVORFOR, du bestemmer deg og du slutter å prøve. Okei?!

Jeg vet du klarer det.

Klem Hilde

Takk for at du leste.

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *