Var jeg en rævva person i 2017?

Så var vi godt igang med januar dere!

Den tiden av året hvor vi maser om alle tingene vi skal bli bedre på. Alt vi gjorde i fjor som vi i hvert fall IKKE skal gjøre i år! Hvor mye dritt som skjedde og hvor mye bra vi opplevde.

Fra meg kom det ingen 2017 kavalkade her på bloggen, og det kommer heller ingen. Fordi det ikke gir meg noe. Fordi jeg hadde tatt pause mer eller mindre hele året. Pause fra hva? Livet?  Noen ganger skulle jeg kanskje ønske det var mulig å bare ta en timeout på akkurat det, men jeg snakker mer om en slags pause fra blogg. Jeg bestemte meg tidlig i fjor om at bloggen ikke ville være prioritet, og roet meg helt ned med tanken om at det var HELT greit.

Men nå har vi jo bikket over i det nye året og da er det på tide å ta frem de nye målene.

For det er nettopp det jeg har.

MÅL

Jeg dropper alt som heter nyttårsforsetter og setter meg mål jeg SKAL nå. Ting jeg skal utføre, ting jeg skal gjøre mer av, mindre av. Hva jeg skal ha fokuset mitt på osv.

Noen av dere har kanskje allerede merket at jeg ikke lengre har pause i blogging for eksempel. Og ja, det stemmer! Men før jeg forklarer mer om akkurat det, så skal dere faktisk få se listen over målene jeg har satt meg så langt for 2018.

  • Blogg HVER dag (med mindre det oppstår en krisesituasjon)
  • Tren MINST tre ganger i uka (men det er selvfølgelig lov å bli syk)
  • Heng med mennesker som får deg til å le (så lever du lengre og har det INNMARI gøy imens)
  • Lek med barna
  • Realiser ideene dine
  • Ha mer TRO på at det du gjør er BRA!
  • Unn deg «premier» når du gjør gode ting og jobber bra (som feks et par sko etter noen uker med god jobbinnsats).
  • Ikke ha dårlig samvittighet for tull.
  • Vær deg selv (Når du ikke kan være Batman selvfølgelig)
  • Spis mat som er bra for deg (Brie og vin er også bra for deg, i rette mengder)

Thats it.

Mulig det er mange mål. Men så lenge de er morsomme og oppnåelige er det absolutt innafor. Jeg må også ha mål som gir meg energi og som gjør godt for både meg og de rundt meg.

Jeg har jobbet så mye med meg selv de siste årene at jeg faktisk syns det er enklere å leve. Enn det?!

Jeg klarer å sette ting på «pause»

Jeg får helt fint til å ikke ha dårlig samvittighet for å ha spist litt mye «ting man ikke bør spise for mye av» en hel måned. Bestemmer jeg meg for å ikke skrive, så er det greit. I en periode. For jeg vet at jeg kan komme tilbake. Jeg vet så innmari godt hva jeg er god for og hva jeg klarer hvis jeg vil. Så det å stå litt i hverdagen når den er tøff uten å måtte være på «topp» hele tiden, er absolutt GREIT.

Men i 2018 skal jeg altså begynne å blogge igjen. Ikke fordi jeg var en rævva person i 2017 fordi jeg ikke blogga så mye, eller fordi jeg må bli BEDRE, men fordi jeg VIL! Fordi jeg er på et sted i livet hvor jeg KAN og ønsker å skrive igjen.

Jeg skal også gjøre det jeg kan for å trene nok. Nok til at jeg kan glede meg over hver økt fordi den gir meg energi og glede i hverdagen. Fordi den gir meg mestring og en sterkere kropp som skal følge meg livet ut.

Jeg skal ikke være noen andre enn MEG. Fordi JEG er bra. Syns du ikke det? Synd.

Jeg er klar!

Har du noen mål for året?

Klem Hilde

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *