Enn å våkne opp til perfekte bryn hver dag! WOW!

Jeg hadde bare såvidt hørt snakk om det. Jeg klarte ikke engang å si navnet riktig. Det var først når en venninne kom til meg og fortalte at hun vurderte å booke time at jeg skjønte at jeg hadde tatt helt feil ang både navn og hva det egentlig var.

Microblading er en ny manuell metode som perfeksjonerer dine øyenbryn ved hjelp av en spesiell og unik hårpåtegnings-teknikk. Wowbrow med Aya Romano utfører Microblading i Oslo.

Og det var nettop hos Aya Romano i Oslo jeg fikk muligheten til å prøve ut microblading. Jeg skulle altså få helt nye bryn!

Jeg har aldri vært flink på det, og har stortsett alltid gått rundt med kaos over øya. Jeg har formet, nappet og fikset litt på dem i ny og ne hos profesjonelle, men aldri klart å holde orden på dem selv. Jeg har virkelig ikke tall på hvor mange ganger jeg har prøvd å sminke de. Prøvd! Som regel har jeg endt opp som en oversminka dukke med asymmetriske og unaturlige fæle bryn.

SÅ ja… jeg ble rett og slett sinnsykt overlykkelig når jeg fikk denne muligheten!

20 Desember fikk jeg time, og jeg skal si dere det gikk fort unna. Enn at man kan få så perfekte bryn på så kort tid?

Hva syns du?

Nå skal brynene heles i noen uker før man ser det endelige resultatet. Etter touchup 2 februar skal dere få se hvordan det har blitt. Men en ting kan jeg si,  jeg er allerede vanvittig fornøyd! Aya Romano er så flink og gjør en fantastisk bra jobb! Så hyggelig og behagelig å snakke med. Jeg kunne virkelig ikke vært mer avslappet under behandlingen.

Les mer om Wowbrow og microblading HER inne

Utifra hvilket behov man har, så tilbyr Aya den behandlingen som passer deg best. Ønsker du mer fylde? Mer hår? Finere form? Farging av bryn eller vipper?

Enn å våkne opp til perfekte bryn hver dag!?

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


4 kommentarer

 1. Ser veldig naturlig ut og ble kjempeflott!
  Mange der ute som sminker og tegner bryn så de ser konstant overrasket ut. Det er ikke mye pent!! Bryn skal ikke være det første man legger merke til hos et menneske for at det ser unaturlig ut, men dine ble perfekte og gjør et vakkert ansikt enda penere <3

  1. bedremeg

   Hei Karina! Tusen tusen takk 😀

   Jeg er utrolig fornøyd. Har aldri turt å sminke de no særlig i frykt av å se ut som en oversminka dust 😛 Enig i at DET ikke er mye pent 😛

 2. Men du! Hva gjør du med dine egne bryn? Vokser ikke de slik de pleier? Barberer du, eller napper du bare rundt microbladinga? Jeg vurderer seriøst også sånn der

  1. bedremeg

   Jeg napper de jeg ser kommer frem. Noe jeg før har vært håpløs på! Men nå ser jeg så lett hvor det IKKE skal være hår 😉 Perfect for meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *