Jeg har kommet med så mange unnskyldninger

Etter bare få dager med blogging føles det utrolig digg å «være tilbake»

Alle disse varme meldingene, kommentarene og snappene dere sender. Det er DET som virkelig får meg til å ville fortsette med dette.

Jeg har hatt en vond klump inni meg i lang tid, med dårlig samvittighet fordi jeg ikke har skrevet. Jeg vet ikke hvorfor, og om det er overfor meg selv, eller overfor dere.

Mest sannsynlig er det overfor meg selv. Fordi jeg føler jeg har falt ut av det. At jeg har mista grepet på skrivinga og på en eller annen måte skuffer meg selv.  Kanskje jeg bare ikke er like god til å skrive lengre? Kanskje ordene ikke kommer like lett?

Men jeg har savnet det. Tankene som former seg til sort skrift på skjermen. Det jeg sitter inne med som jeg får dele med dere der ute.

Jeg har savnet energien jeg måtte ha for å kunne sette meg ned foran skjermen for og bruke tid på en tekst. For den har nemlig vært borte i lang tid.

Jeg har ofte fått overskrifter og tekster i hodet. Noen gangere har jeg til og med tatt notater. Men så har det bare forsvunnet… Jeg har ikke orket.

Jeg har rett og slett falt helt ut av rutine og ønsker derfor å bruke 2018 på å komme meg opp på skrivinga igjen. Jeg ønsker å gi dere en god mix av tekster fra fortid og nåtid samtidig som jeg vi inspirere med oppskrifter, trening og andre ting fra hverdagen.

Jeg har kommet med såå mange unnskyldninger i 2017, og det er det nå slutt på.

Dette året skal jeg gi alt. Jeg har oppnådd så sinnsykt mye, og jeg kan ikke gi meg nå. Det har kostet mye energi og tid, men jeg har kommet langt. Etter så mange år som sykemeldt og borte fra arbeidslivet, har jeg i løpet av det siste året skapt min egen arbeidsplass.

Fy søren jeg er fornøyd!!

Takk for at du leste..

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *