Jeg skal være alene…. litt til.

Søndag morgen.

Jeg har sovet til halv elleve og ligger å sjekker mobilen i en hel time. Etter en litt mild angst etter gårdagens snapchat stunts står jeg opp, lager en kopp kaffe før jeg går tilbake under dyna.

Vanligvis er dette noe som aldri skjer her hos meg. Det å ligge lenge under dyna på en søndagsmorgen hører fortiden til. Jeg tipper flere kjenner seg igjen i akkurat det.

Men så kommer det en dag. EN DAG, etter en utrolig hyggelig kveld med flotte venninner, mye øl og en litt for stor kebab…

Så innser jeg plutselig at det skjer. Fortsatt. Det hender nemlig at jeg har muligheten en sjelden gang. Til å bare stresse ned, lukke døra inn til soverommet og bare være litt alene. Med kaffe, dyne og en pc i fanget med en eller annen serie.

SÅ derfor skal jeg bare vente litt til med alt rotet som ligger på andre siden av den døra. Alle tingene som må gjøres, alt som må pakkes inn, sendes avgårde, alle ting jeg må handle, alle bekymringer og tanker om å ikke få det fint nok.  alt det, det skyver jeg bort en liten stund.

For nå…Skal jeg ligge her og bare være meg, alene.. bittelitt til.

Ha en nydelig søndag da dere! ♥

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *