Skal jeg bare gi meg?

I dag har jeg stått opp tidligere enn jeg pleier, fordi det er på tide å gjøre noe. Det er på tide å komme seg opp av den gropa jeg har ligget langt og dypt neddi i alt for lang tid.

Klokken er 06.30 og det lukter kaffe i stua. Noen syns kanskje ikke det er så tidlig, men for meg som i det siste har tatt meg friheten til å sove både til 07 og 07.30 de siste månedene så har en halvtime ganske mye å si. Spesielt når du ikke sovner før kl 02.

Barna sover fortsatt, men snart skal jeg snike meg inn å vekke dem. Først ville jeg bare fortelle dere litt om planene jeg hadde for et par uker siden.

Planen var rett og slett ingenting. Jeg orka ikke mer. Planen var å gi opp.

Jeg hadde tenkt å gi slipp på alt jeg hadde jobbet for i så mange år og legge ned hele bedremeg profilen. Gjemme meg langt unna alt som het influencing, sosiale medier og offentlighet.

Jeg satt her, dag etter dag og tenkte mer og mer på hvordan jeg skulle gjøre det. Hva jeg skulle starte med, om jeg skulle holde igjen noe, eller om jeg rett og slett bare skulle fjerne alt. Blogg, instagram, facebook og snapchat. Det høres kanskje ut som et standard skittent triks for å få leser inn på bloggen, men jeg hadde faktisk seriøst tenkt å gi meg.

Jeg orket ikke blogge. Jeg så på pcn hver eneste dag med total skrivesperre. Jeg orket ikke, jeg hadde ikke tid.

Er det noe jeg har hatt nok av de siste månedene, så er det tid! Greit, jeg har hatt mange baller i luften, og ja det skjer mye. Men jeg har hatt dager hvor jeg rett og slett har brukt alt for mye tid på ingenting. Nada!

Heldigvis tok jeg dette opp med flere. Og det var et par litt spesielle personer som fikk tankegangen min opp fra det dype mørke hullet og tilbake til der det skal være.

Skal jeg bare gi meg?

Er jeg en quitter? Jeg har kanskje vært det for mange år siden, men ikke faen om jeg skal slutte nå. Ikke pokker om det jeg har jobbet så hardt for å få til bare skal forsvinne ut i intet fordi jeg har en dårlig periode. NEI!

Så nå tar jeg meg selv i øra og gjør meg klar til fortsettelsen. For nå skal alt på plass. Dette er jeg god i og jeg skal jaggu få det til.

Jeg startet hele prosjektet med å åpne en ny snapchatkonto for gruppen jeg driver på facebook. Der kan dere følge alle de flotte medlemmene i «sprekere hjemme» og veien deres mot å få en bedre helse via mitt nye treningskonsept. Legg oss til på snapchat (sprekerehjemme) og følg min navnesøster Hilde i dag på sin første dag som snapper for gruppa!

Nå må jeg liste meg inn på rommet til ungene å få de opp av senga. Det venter jobb i Sørumsand i dag, og bussen går om 45 minutter!

Nu kjør vi!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Jeanett

    Stå på å ikke gi opp! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *