Skal du bare gi opp, fordi det er Desember?

Vi er inne i en veldig spesiell årstid. Det blir mørkere, på grensen til litt trist innimellom, annenhver dag med frost og regn. Kalde tær og frossne hender. Vi stresser oss opp fordi butikker og gater pyntes til advent, vi leiter i skuffer og skap for å dra frem julepynt og jobber på som maskiner for å bli ferdig med alt til jul.

Og alt dette starter allerede tidlig i november.

Selv har jeg ikke tenkt å stresse i år. Jeg kjøper julegaver de gangene jeg finner noe, og julepynten skal vi finne frem 1. desember. Ikke for å ta frem så fryktelig mye, men for å sjekke hva vi faktisk har og om vi i det hele tatt trenger å kjøpe noe nytt. Jeg tipper neppe.

Desember er en travel måned for mange. Juleselskaper her og der, avslutninger, lunsjer og julebord, familie og venner… Alt man skal rekke over.

Men helt seriøst. Er det virkelig verdt å kaste bort så mange måneder med trening fordi «desember er så travel» ? Skal du da plutselig IKKE bruke de 40 minuttene det tar å trene? Fordi det er så TRAVELT? Hva tror du skjer med den energien du hadde, all gleden du fikk av nettopp disse minuttene du brukte på deg selv?

Jeg har hørt mange si at de tar «fri» nå i desember fordi det er så mye annet som skjer. Det er så innmari dumt!! Du har endelig funnet en slags unnskyldning til å slippe unna trening, fordi det nærmer seg jul!?

Det er nettopp nå du må gi gass! For deg selv! 

Trening gjør vi ikke bare for å bli tynnere eller kunne løpe fortere. Trening gjør vi fordi det er bra for oss på så mange flere måter enn akkurat det! Selvfølgelig er det en fin bonus at kroppen strammer seg litt inn her og der, men vi må tenke litt mer på hvor mye vi faktisk trenger den energien og mestringsfølelsen det gir. Hvor godt det er psykisk.

Tenk når romjulen kommer og du har lyst å gå ut å ake med barna dine… Ja, så orker du ikke fordi du er så forbanna sliten. Fordi du har pakka i deg så mye julemat at energien er på bånn… Og selvfølgelig fordi det var en evighet siden du rørte på deg sist.

Fordi…

Desember var så travel. 

Nei vettu hva! Kom deg opp og bruk 40 minutter annenhver dag. Du har så vanvittig godt av det!

Allerede førstkommende søndag har jeg oppstart av ny gruppe «sprekere hjemme» hvor du kan få trent hjemme i din egen stue 3 dager i uka hele desember sammen med en gjeng flotte, motiverende mennesker! Programmet lages av meg og serveres hver søndag kveld. Du vil i tillegg få en kostholdsveiledning som kan tilpasses ditt behov og dine mål (Dette får du helt gratis). Ønsker du å lese mer om gruppa, kan du klikke deg inn på dette innlegget.

Jeg vil vise dere en melding jeg fikk fra en av medlemmene for noen uker siden

Dette gjør meg som dere ser, både rørt og vanvittig glad!! Tenk at noen tar helsa si SÅ seriøst at de jobber på og kommer så langt! Selvfølgelig trenger man kanskje litt hjelp på veien, og det er det jeg lover å gi. Hjelp!! Jeg lover å gjøre alt jeg kan for å motivere og gi DEG det du trenger, uansett hvor i landet du bor.

Hvorfor starte i januar, når du kan starte allerede nå? Hvorfor ikke være den som sier at du allerede er i gang, istedenfor å være den som sitter å venter på et nytt år? Muligheten er her allerede. 500 kroner koster det for fire uker med støtte, motivasjon, kostholdsveiledning og treningsprogram (3 ganger i uka) fra meg som Personlig trener.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på? Send meg en mail på bedremegpt@gmail.com

Vi kjører igang allerede førstkommende søndag 3 Desember!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *