Versjon 2.0

Det er lenge siden dagene har gått så fort…

I dag har jeg tatt 6 forskjellige busser, kommet for sent til den ene, ventet i en evighet (som egentlig bare var en halvtime) i bitende kulde (som ikke engang var under 0), stått i kassen på kiwi med full handlevogn, 0 kroner på konto og en ufungerende nettbank (som jeg heldigvis fikk hjelp til etter 20 min med kundeservice),  og sist men ikke minst, kranglet i det vide og det brede med to små som ikke alltid er helt enige om dagen.

Men likevel går dagene. De flyr som aldri før.

Jeg prøver å gi meg selv nok å gjøre. Ikke bare jobb, men jeg prøver å komme meg ut.

For ja, jeg har nok vært litt mye hjemme de siste månedene. Og mye av det er på grunn av barna. Vi har en ny hverdag, og ting tar ofte litt lengre tid. De små tingene har plutselig blitt litt større.  Å dra en snartur til byen er ikke lengre en mulighet. Vi vet at det tar minst en time og komme oss frem og tilbake, derfor gjør vi det sjelden sammen. Jeg har lovet storjenta mi månedslønn nå i over en uke, men med alle tanker i hodet har jeg glemt det HVER gang jeg har vært i nærheten av muligheten for uttak. I dag, omsider, Kom jeg på det. Heldigvis så hun på det positive.

Nå er det bare tre uker til neste gang Mamma! Hvis du kommer på det da… Kremt…

Det er ikke bare bare, hverken for barna eller mammaen og venne seg til at det bare er oss tre. Men, det går. Og etterhvert blir det bedre.

Men midt i alt dette med barna har jeg nå begynt å gjøre gode ting for meg selv. Fordi jeg kjenner at det blir veldig mye fokus på de små. Missforstå meg rett, de er førsteprioritet og jeg elsker dem over alt i hele verden, men jeg må kunne ta vare på meg selv i alt dette.

Derfor gjør jeg ting som får meg til å føle meg bra. Går ut, treffer venner, fikser hår, negler, tar hudpleie og rett og slett bare tar mer vare på meg selv. Okei, kanskje noen mener det er flåsete. Men det gjør noe godt med meg! Og vet dere hva? Akkurat nå om dagen så syns jeg faktisk selv at jeg fortjener å føle meg bra.

Jeg skal ikke si at jeg ikke var bra nok som jeg var, for det er ikke det dette handler om. Men det gir meg en litt større selvtillitsboost i all dritten jeg har stått i de siste månedene.

Det har vært dager jeg ikke har enset tanken på å ta på sminke, eller gå utenfor døra engang. Det har vært dager hvor huset har vært kaos fordi jeg bare ikke har orket. Håret har vært en histore for seg selv…

Men den tiden er over.

Jeg har lagt all dritten bak meg. Jeg har innsett at jeg ikke vil få tilbake de siste årene, og har derfor ikke tenkt å bruke mer tid på å ha det kjipt.

Nå skal jeg gjøre de tingene som får MEG til å føle meg bra! Nå skal jeg bare være HILDE. Hun nye… Hun som er seg selv etter mange år med dritt.

Versjon 2.0 ♥

Takk for at du leste.

Klem

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *