Jeg skulle ALDRI ha kort hår

I januar i år dro jeg til frisøren og ante fred og ingen fare. Hun dro fram et bilde av ei jente med kort, typete sveis rett foran meg og den dagen klarte jeg rett og slett ikke si nei. Det var jo så kult! Og ja, jeg trodde jo faktisk jeg ville kle det. Jeg som ALDRI skulle ha kort hår. ALDRI!  Men, jeg var lei av det gamle og bestemte meg for at det lange pistrete håret var historie.

Når det gjelder klipping av hår og så drastiske forandringer er det kun en frisør jeg stoler 100% på. Stina på «Dead ends» Majorstua. Og hadde det ikke vært for at det var nettopp hun som mente dette kom til å kle meg, hadde jeg sagt NEI!

Håret forsvant, og jeg ble lykkelig selv uten de lange lokkene. Eller det vil si… De lange tustene som såvidt hang i noen tynne fjoner nedover skuldrene.

Det var på sin plass å klippe seg. MYE!

Jeg var så fornøyd med håret, men etter en stund med både lugg og en sveis som krevde sitt, begynte jeg å spare til langt hår igjen. Og jeg sier bare en ting. HAAAT!

Jeg hater å spare!

Og nå, etter flere måneder med sparing hadde håret nådd det mest kritiske punktet, skulderlengde. Jeg har ikke følt meg fin på en evighet, og bestemte meg for å spørre Stina om hjelp.

SÅ derfor… Når jeg var hos Stina i dag, ble det nok engang gjort en stor drastisk endring. Denne gangen litt mer planlagt kan jeg si.

Og selvfølgelig måtte jeg lure dere litt…

Jeg skal nok ikke ha kort hår igjen. Kanskje når jeg blir gammel (for jeg er jo langt fra gammel enda). Og den barbermaskina dere så på snap, var Stinas ide… Haha. SORRY!
Noen ganger må jeg barae ha det litt gøy med dere!

I dag ble håret tryllet om til ny lengde og fylde. Jeg er så vanvittig fornøyd!!

Takk Stina, for at du alltid vet hva jeg vil ha.

I love it!! ♥

Ps. Innlegg er ikke sponset, men fikk litt rabatt på innsett av hår. 

Nå lover jeg flere oppdateringer her inne også fremover. Har blitt litt dødt med alt som skjer rundt meg om dagen. Håper dere fortsatt følger meg på snap (bedremeg), Instagram og facebook!

Klem Hilde

1 kommentar

  1. Hvor mye koster det? Du blei råfin på håret 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *