Da er det over

Okei dere.. Nå sitter jeg her foran pcn igjen.

Havrebrød, egg og Nocco som står ved min side, og jeg er nå klar for å fortelle dere litt om hvorfor jeg har vært ute av sosiale medier de siste dagene.

Jeg hadde trodd jeg skulle klare en hel uke uten snapping og blogging, men jeg skjønte allerede tidlig i uka at det ville bli vanskelig.

Som mange av dere vet har det vært endel opp og nedturer den siste tiden. Men det som dessverre ikke kommer godt frem er hva som egentlig skjer. Jeg prøver som best jeg kan og snappe, skrive og være meg. Men når ting står på som verst innser jeg at det blir ufattelig vanskelig.

Jeg deler mye av meg selv og mange tror nok derfor også at de vet alt.

Men… sånn var det ikke denne gangen. Jeg kunne ikke vise de tingene som var tøft. Jeg kunne ikke snakke om de tingene som gjorde meg sint og fortvilet. Da ble det rett og slett alt for vanskelig å være meg. En dag kunne jeg vise at jeg var litt lei meg, eller hadde det tungt. Men ingen viste hvorfor. Jeg fikk snapper der folk ønsket meg god bedring og fine tanker. Noe jeg selvfølgelig setter stor pris på. Men jeg innrømmer lett at det er litt spesielt å se at folk «antar» hva som feiler meg. For meg som er så åpen og ærlig om ting, er det vanskelig når folk ikke forstår, eller vet hva som egentlig ligger bak masken.

Derfor bestemte jeg meg for å ta av masken ved å ikke eksistere «offentlig» en liten periode… Jeg valgte å snakke med mine nærmeste, fortelle hvordan jeg hadde det og hva som skjedde i livet mitt for å få hjelp til å komme meg igjennom det.

Jeg innså fort at denne pausen var veldig bra for meg.

Men jeg skjønte også at jeg kanskje tok den litt for seint. Jeg burde gjort det tidligere.

Jeg snakker litt mer om det i siste episode av OverLivet, som du kan høre her inne.

Men nå var det altså gjort. Pausen er over.

Og selv om jeg ikke holdt ut en hel uke så kan jeg si dere at det var dette jeg trengte. Noen få dager til å innse hva som er viktig i livet. Hvem som betyr noe, og hvem som aldri mer skal få ta mer av min oppmerksomhet.

Jeg har det bra, og nå i løpet av helgen skal dere få høre mer av hva jeg har brukt uka til! Det har altså vært så gøy!

HERREGUD jeg gleder meg til å komme tilbake på snapchat!! Følg meg der i dag da dere! Legg til bedremeg og se min story.

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Godt å ha deg tilbake. God klem ❤️

  2. Anita Petrine

    Så fint du er tilbake igjen! Har savna deg Go klæm!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *