Går det bra med deg?

Livet er ikke for pyser er det mange som sier, og det kan vel stemme på en såkalt prikk innimellom.

Men jeg er ganske sikker på at det er en grunn til alt det vanskelige som skjer rundt oss.

Motgang gjør oss sterkere, og vi lærer av både våre og andres feil. Vi kommer sterkere ut av tøffe valg og tunge øyeblikk, men det er selvfølgelig hardt å stå i dem når det skjer.

De siste årene har vært tøffe. Men jeg har lært vanvittig mye. Jeg imponerer meg selv til stadighet over hvor mye jeg har lagt bak meg og hvor langt jeg har kommet.

Men det kommer det stadig opp nye ting. Nye ting som prøver å dra ut det siste lille pustet jeg har igjen.

Men så står jeg der, midt i det… Og kjenner at ingenting klarer å slå meg i bakken. Fordi jeg har så mye fint å stå oppreist for. Ingen personer skal få ødelegge alt jeg har oppnådd. Ingen relasjonsbrudd skal få ødelegge min lit til menneskeheten.

I det siste har spørsmålet kommet inn flere ganger. Både på snapchat og i meldinger.

Går det bra med deg?

Jeg ser kanskje sliten ut når jeg legger ut en snap kl 22 på kvelden når sminken er fjernet og brillene plassert på nesen. Du vet… Det er kveld, og det kan stemme at dagen har satt sine spor.

For det er tøft. Det er hardt å plutselig stå i ting alene. Det er hardt å få alt til å gå opp med barn og alt som skjer rundt dem. Og jeg skal innrømme at det er litt rart, og ha så mye alenetid når ungene er i seng om kveldene.

Noen mener jeg har fått en ny glød over meg de siste ukene, mens andre syns det ser ut som jeg sliter.

Men vet dere hva? Jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre akkurat nå! Jeg er så vanvittig glad for at jeg til slutt klarte å ta det rette valget. Jeg er så fornøyd med meg selv for at jeg endelig har kommet meg bort fra det som holdt meg igjen.

Jeg kunne sikkert skrevet om akkurat dette i evigheter, men jeg vil egentlig bare gi dere svar på spørsmålet deres uten å gå for mye inn i personlige detaljer.

Livet smiler, og jeg ser at hver eneste dag er en ny mulighet! 

Håper dere har en fin dag! Her skal det vaskes og trenes!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


4 kommentarer

 1. Så flott!! Og vit det at du inspirerer andre til å holde hue høyt! Nyt dagene og dy vet; Det er bedre å ha det bra til tross for enn ille på grunn av ❤

  1. bedremeg

   Åh! Takk Berit!

 2. Så kjekt å lese du har det godt akuratt nå er selv alene med min datter unntatt 2hver tors-sønd. Og Merker godt alene kveldene. Men dem forsvinner fort til trening, baking og klær kanskje en episode av serie og rekkes. Men viktigste er at du har det fint sliten eller ei, er man sliten har man gjort noe er deilig. Nyt dagene

  1. bedremeg

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *