Kanskje vi finner noen?

Min historie er lang. Men det som har vært vondt har jeg lagt bak meg. Barna mine får aldri oppleve mine foreldre, fordi det er bedre for oss å leve uten dem. De har gjort meg så mye vondt, og jeg tør ikke tenke på hva som ville skjedd med mine to små hvis de fortsatt fikk ha kontakt med dem.

For å klare å fortsette livet på en god måte, måtte jeg ta med meg barna og flytte sørover. Til et sted hvor vi nesten ikke hadde noen relasjoner eller nettverk.

Fra overlivet.no

Det er ikke så lett for meg å skjønne at jeg ikke kan gi dere alt. Selv om jeg prøver, og selv om dere er i fokus hver eneste dag, er det noen ting som er vanskelig for meg å få til.

Jeg skulle ønske dere hadde flere mennesker rundt dere. Flere omsorgspersoner, noen som brydde seg, noen som var glad i dere og ser dere for de fantastiske barna dere er. Noen med tid og en ekstra plass i hjertet sitt.

Derfor har jeg nå gjort en litt spesiell greie. Et steg som kanskje kan lede til noe bra for oss alle.

Kanskje vi finner noen?

Gå inn på overlivet.no og DEL innlegget.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på snapchat(bedremeg)

Du finner meg også på facebook og instagram


1 kommentar

  1. jeg skjønner problemet det er ikke altid så lett verden er kynisk å alle er seg nærmest men ikke alle ,jeg er såkalt beste far til en gutt på 3 År det er veldi morro å tulle med han ,han er veldig glad i meg når han ser meg å det varmer hjerte mit trenger dere en ny best så er det bare å spørre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *