Overraskelse

I går bestemte jeg meg for at selv om jeg våkner alene på bursdagen min, så skal jeg jaggu kose meg skikkelig!

Så i dag sov jeg til jeg våknet og litt til…

Elleveåringen bestemte seg for å ringe akkurat i det jeg våknet for andre gang, og gratulerte meg med dagen. Hun gleder seg veldig til å komme hjem i dag. Og jeg kan si dere det, at det gjør jaggu mammaen også!

Jeg bestilte frokost fra brødboksen.no i går, fordi jeg ville kose meg litt ekstra. Det er jo lov på bursdagen! (ps, bruk kode hilde1111 hos brødboksen hvis du ønsker å teste dem ut. Det er ikke reklame, men fint for deg å få 150,- avslag på frokosten vel?)

Ikke nok med at jeg fikk frokosten fint plassert i tre bokser utenfor døren min i dag tidlig, men jeg fikk også en melding om at jeg hadde fått en morgenhilsen fra en nydelig dame, som ventet på meg ved postkassen. For en koselig overraskelse! Her lå det et magasin, jordbær sjokolade og en pose med ferske sjokolade croissanter ♥

Jeg dekket bordet fint til en, og storkoste meg med deilig ferskt grovbrød, røket laks, kokt egg og verdens beste ferske appelsinjuice. Helt nydelig! Tok riktignok ikke noen bilder, fordi jeg bestemte meg for at dette skulle være min tid… og bare min.

Men når jeg etterpå satt meg foran tvn med kaffen, måtte jeg selvfølgelig knipse dette nydelige fatet. Viste dere at jeg ELSKER croissanter? Det spiser jeg ALLTID når jeg sover på hotell.

Bursdagsuka mi går mot slutten(tror det er første gangen jeg har feira så lenge), og jeg avslutter med å feire den store dagen. Det har vært en nydelig uke, som dere kan lese litt mer om i dette innlegget. Men nå er jeg klar for å sette bort «fest» og alenemodus for en stund, og bytter ut med hverdag, barn og masse gøy jobbing!

Men først skal jeg selvfølgelig feire bursdagen min med mine to små som endelig kommer hjem i dag! <3

Tusen tusen takk for alle fine ord, bilder og tanker som strømmer inn på meldinger og snap i dag! Jeg setter kjempestor pris på hver og en.

Ha en fin søndag alle sammen.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på snapchat(bedremeg)

Du finner meg også på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *